Huolla autosi Nesteen voiteluaineilla Stadin Fixus-korjaamolla - voita 500 euron edestä polttoainetta

Arvonnan säännöt

Neste-voiteluaineilla autonsa Stadin Fixus-korjaamoissa huoltaneet ja arvontalomakkeen täyttäneet asiakkaat ovat mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on 500 euron arvoinen polttoainelahjakortti! Tämän lisäksi jokaisella korjaamolla arvotaan erillinen 50 euron lahjakortti kyseisellä korjaamolla arvontaan osallistuneiden henkilöiden kesken. 

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 1.4.-31.5.2019. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan viimeistään 15.6.2019 mennessä. 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yksi 500 euron polttoainelahjakortti kaikkien osallistuneiden kesken sekä jokaisen kampanjaan osallistuvan korjaamon arvontaan osallistuneiden asiakkaiden kesken arvotaan yksi 50 euron lahjakortti. 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan huoltamalla auto Neste-voiteluaineilla Stadin Fixus-korjaamoissa 1.4.-31.5.2019 välillä ja täyttämällä arvontalappu, jolla osallistutaan arvontaan. 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan arvontaan osallistuneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. Kilpailuun tai sen sääntöihin tehtävistä muutoksista ilmoitetaan osoitteessa 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi Oy