Saat foodora-sovellukseen 10 % kertaedun kun käytät Neste-äppiä marraskuussa

Nyt kannattaa tankata tai pesettää auto Neste-äpillä marraskuussa! Saat 10 % kertaedun foodoran sovellukseen kun tankkaat tai pesetät auton Neste-äpillä marraskuussa. Foodora on Suomen suurin ravintolaruoan tilaus- ja toimituspalvelu, joka toimii yli 80 kaupungissa ympäri Suomen.

 

Kaikki marraskuun aikana äpillä tankanneet tai autopesun maksaneet vastaanottavat henkilökohtaisen kertaluontoisen etukoodin, joka oikeuttaa sinut 10 % alennukseen foodora-sovelluksessa tehdystä ravintola-tilauksesta. Huom.! Alennukseen saa vähintään 20 € arvoiseen tilaukseen sekä maximissaan 100 € arvoiseen tilaukseen.

Etukoodi toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 7.12.2022 ja etukoodi tulee käyttää viimeistään 31.12.2022.

Tiesithän, että tankkausten maksaminen Neste-äpillä on nopeaa, turvallista ja mukavaa? Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset ja autopesut kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä. Sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa asemalle, valita mittari, syöttää vahvistuskoodi ja tankata. Lue lisää Neste-äpistä täältä!

Lataa Neste-äppi App Storesta tai Goole Play Storesta: