Käytä Neste-äppiä touko- tai kesäkuussa, saat HBO Maxin 30 päiväksi veloituksetta

Hyödynnä Neste-äppiä ja pääset nauttimaan HBO Maxin sisällöistä veloituksetta! Kaikki touko- tai kesäkuun aikana Neste-äpillä tankanneet tai autopesun maksaneet vastaanottavat sähköpostilla etukoodin, joka oikeuttaa HBO Maxin 30 päivän maksuttomaan kokeiluun. Edun arvo on 8,99 € ja koskee vain uusia hbomax.com-palvelun käyttäjiä.

Koodi toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 6.6.2022 tai 6.7.2022 riippuen Neste-äpin käyttöajankohdasta kampanja-aikana. Koodi tulee aktivoida viimeistään 31.7.2021 mennessä osoitteessa hbomax.com/redeem

Lataa Neste-äppi App Storesta tai Goole Play Storesta:

HBO Max® on Warner Bros Discoveryn suoraan kuluttajille suunnattu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa alansa parasta laatuviihdettä. HBO Maxilta löytyy laaja valikoima tarinoita kaikenikäisille katsojille tunnetuilta huippubrändeiltä, joihin lukeutuvat mm. HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim ja Turner Classic.

Ilmaisen jakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 8,99 €/kk. Jos perut tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä, sinua ei veloiteta ja voit jatkaa HBO Maxin käyttöä koko tarjousajan loppuun asti. Etu vain yli 18-vuotiaille Suomessa asuville uusille hbomax.com-tilaajille. Etua ei voi vaihtaa rahaksi eikä etua voi yhdistää muuhun tarjoukseen.
Palvelun käyttöehdot: https://www.hbomax.com/terms-of-use/fi-fi

 

©HBO Max™ is used under license. All rights reserved.