Parhaat Neste-edut jasenetu.fi:stä

Neste Yksityiskortteja ei toistaiseksi myönnetä uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo Neste Yksityiskortti, voit jatkaa sen käyttöä normaalisti.

Neste Yksityiskortti ja Suomen kattavin asemaverkosto palveluksessasi! Neste Yksityiskortilla tankkaat edulliseen hintaan huippulaadukasta Neste-bensiiniä ja -dieseliä ja hyödynnät monipuoliset palvelut. Suomessa voit käyttää korttia noin 500 asemalla. Lisäksi Neste-kortit toimivat maksuvälineenä Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa, sekä yhteistyökumppaniemme, Preemin ja Statoilin asemilla Ruotsissa. Lisäksi jasenedut.fi, Neste Yksityiskortti käy tunnisteena kaikissa jasenetu.fiyhteistyökumppanien toimipisteissä.

Myönnämme nyt Neste Yksityiskortilla alennusta Neste-bensiinistä ja dieselistä

Tilatessasi kortin nyt saat Neste liikenneasemilta sekä Neste-automaattiasemilta jäsenetuna alennusta 2,5 senttiä/litra  bensiinistä ja dieselistä laskutuksen yhteydessä. 

Alennus on voimassa Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Etu myönnetään kulloinkin voimassaolevasta mittarihinnasta ja on voimassa toistaiseksi. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa.

Muut jäsenedut

Muihin jasenedut.fi etuihin voit tutustua osoitteessa www.jasenedut.fi

Korttiasioissa sinua palvelee Neste Asiakaspalvelu, puh. 0200 80100 arkisin klo 7 - 17 tai sähköpostilla: kortit@neste.com.

Neste Yksityiskortteja ei toistaiseksi myönnetä uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo Neste Yksityiskortti, voit jatkaa sen käyttöä normaalisti.