Neste-äpin Juhannustietäjä pelin säännöt

Kilpailunjärjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 1.6.-21.6.2020. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinto
Palkintona arvotaan kaksikymmentäyksi (21) viidenkymmenen (50) euron arvoista polttoainelahjakorttia. Jokaisena kilpailupäivänä yksi osallistuja voittaa päivän palkinnon eli 50 euron lahjakortin. Päivän polttoainelahjakortti arvotaan kaikkien kyseisenä päivänä kesäkysymykseen oikein vastanneiden kesken. Lisäksi kampanjan loputtua arvotaan Cello Carbon 3 -kaasugrilli kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken. Grillin arvo on 449 euroa ja se arvotaan 22.6.2020. Lunastaakseen voittamansa palkinnon henkilön täytyy ilmoittaa toimiva sähköpostiosoitteensa palkinnon postitustietojen kysymistä varten pelin rekisteröintilomakkeella. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa palkinnon voitosta ja sen ilmoituksesta, järjestäjällä on oikeus arpoa tilalle toinen voittaja. 

Kilpailuun osallistuminen

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu pelaamalla Neste-äpissä Juhannustietäjä-peliä. Pelatakseen peliä henkilön täytyy ladata Neste-äppi ja rekisteröityä käyttäjäksi. Jokainen osallistuja voi pelata peliä kerran päivässä kampanja-ajan. 

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy
Espoossa 1.6.2020