Komposiittipullo kestää katseita, teräspullo iskuja

Kaasupullon valinnassa käyttötarkoitus ratkaisee. Puhdasta ja kotimaista Neste Tehokaasua myyvät Neste-liikenneasemat, K-Rauta-myymälät ja muut jälleenmyyjät. Katso asemahausta lähin pullokaasua myyvä Neste-asema.

Neste Tehokaasu pullotetaan vain parhaimpiin teräs- ja komposiittipulloihin. Käyttötarkoitus ja mieltymykset vaikuttavat pullotyypin valintaan. Kun pullon höyrystyskyky eli toimintavarmuus kylmissä olosuhteissa on ratkaiseva tekijä, silloin teräspullo on paikallaan. Kun keveys ja kauneus ovat merkitseviä tekijöitä, valinta on komposiitti.

Komposiittipullon sisin kuori on kaasun-, paineen- ja lämmönkestävä lasikuituvahvisteinen yhdistelmäkuori. Pullon uloin pinta on joustavaa ja kestävää erikoismuovia, joka eristää ja suojaa pulloa. Neste Tehokaasun komposiittipulloja saa 5 kg:n ja 10 kg:n kokoisina.

Moitteetonta terästä, täysin kierrätettävä

Mikäli vihreät arvot ovat tärkeitä tuotteen valinnassa, kannattaa muistaa, että teräspullo on täysin kierrätettävä ja erittäin pitkäikäinen tuote. Suomessa käytettävät uudet teräspullot on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. Teräspullon mekaaninen lujuus on komposiittipulloon verrattuna moninkertainen. Nesteen pullokaasua saa 2 kg:n, 5 kg:n, 11 kg:n ja 33 kg:n teräspulloissa.

Nesteen asemaverkosto ja jälleenmyyjät tarjoavat kattavan valikoiman komposiitti- ja teräspulloja. Neste-huoltoasemaverkosto on maan laajin. Neste-liikenneasemien lisäksi useimmat K-Rauta liikkeet ja muut jälleenmyyjät myyvät Nesteen pullokaasuja. Katso lähin asemahausta lähin pullokaasua myyvä Nesteen asema!