KoneAgria: Pro MPO tietovisan säännöt

Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 10.-12.10.2019.  Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 2 kpl 100 euron Nesteen polttoainelahjakortteja. Palkinnot arvotaan kaikkien oikein tietovisaan vastanneiden kesken. 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osallistumalla KoneAgria 2019 tapahtumassa tietovisaan ja täyttämällä paperinen osallistumislomake. Jokainen osallistuja voi osallistua tietovisaan kerran. 

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan viikolla 42.  Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvontaviikolla, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 9.10.2019