Ihmiset
19.04.2021

Poikkeustilanteet asemilla

 

Polttoaineen jakelu Neste Automaatti Keminmaan asemalla toimii jälleen normaalisti

Neste Automaatti Keminmaan asemalla havaittiin 8.4.2021 klo 7:53 ongelmia bensiini 95E10 -polttoaineessa, josta syystä myynti keskeytettiin väliaikaisesti. Vian syy on nyt selvinnyt ja asemalla tarjolla olevia polttoaineita voi jälleen tankata normaalisti. Neste vastaa myymänsä polttoaineen laadusta ja pahoittelemme viasta mahdollisesti aiheutuneita haittoja asemalla tankanneille asiakkaillemme. Olethan yhteydessä huoltoon sekä asiakaspalveluumme, mikäli olet tankannut 95E10-bensiiniä asemalla aikavälillä 8.-14.4. ja havainnut tankkauksen jälkeen ongelmia.

 

Näin Nesteen asemaverkosto palvelee asiakkaita poikkeusolosuhteissa

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on meille avainasemassa ja suhtaudumme erittäin vakavasti koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamaan tilanteeseen. On tärkeää, että toimimme THL:n yleisen ohjeistuksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Teemme kaikkemme, jotta pystyt asioimaan liikenneasemillamme turvallisesti ympäri Suomen, poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Asemien aukioloajat voit tarkistaa täältä: https://neste.fi/asemat

 

Varotoimenpiteet liikenneasemilla:

-Olemme tehostaneet liikenneasemilla olevien myymälöidemme siivousta muun muassa kassa- ja asiakaspalvelualueella sekä henkilökunnan tiloissa. Puhdistamme myös mittarikentällä olevia maksuautomaatteja ja tankkauspistooleja aktiivisesti. 

-Useimmilla asemillamme on mahdollista maksaa tankkaus ja autopesu turvallisesti Neste-äppi mobiilisovelluksen avulla auton sisältä käsin. 

-Henkilökuntamme pitää ohjeistetun kahden metrin turvaetäisyyden asiakkaisiin tartuntariskin minimoimiseksi. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan tämän omalta osaltaan.

-Käsienpesu ja desinfiointi ovat paras tapa ehkäistä taudin leviämistä. Tämän vuoksi käsidesiä on tarjolla liikenneasemillamme sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme.

-Suosittelemme myös asiakkaiden käyttävän kasvomaskia asioidessaan asemilla.
 
Polttoaineita ja muita tuotteita on saatavilla asemillamme normaalisti ympäri Suomen. 

Turvallista kevättä!