Olet täällä

Markkinoinnin kohdentaminen

Keräämme tietoja yhteydenotoistasi ja viestinnästäsi kanssamme sekä ostoistasi ja palvelujemme käytöstä, mukaanlukien sähköiset palvelut kuten Neste-mobiiliäppi ja verkkosivut, oikeutetun etumme mukaisesti 

  • ymmärtääksemme asiakkaiden käyttötrendejä paremmin
  • parantaaksemme asiakaskokemusta 
  • kehittääksemme palveluitamme ja tuotteitamme asiakkaiden kiinnostuksenkohteita ja tarpeita vastaaviksi sekä
  • palveluidemme ja tuotteidemme tarjoamiseksi.

Analysoimme asiakkaidemme palveluiden ja tuotteiden käyttöä ja teemme näistä tiedoista tilastoja. Keräämme tietoja myös toiminnastasi saadessasi markkinointiviestimme. Keräämiämme toimintatietoja ovat mm. avaamasi linkit, avauskerrat, ostot sekä muu toimintasi sivustoillamme (ks. myös Evästeet).

Kerättyjen tietojen perusteella luomme sinua asiakkaana mahdollisimman hyvin kuvaavan profiilin, jonka avulla voimme sijoittaa sinut erilaisiin segmentteihin  esimerkiksi vuosittaisten ostojesi, käyttämäsi tuotevalikoiman tai ostotiheyden perusteella. Kohdennamme markkinointiviestejä luomiemme profiilien perusteella. Tarjottavat edut ja viestin sisältö vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Tämä toiminta tuo lisäarvoa sinulle: saat parempaa palvelua ja tuotteita sekä tarpeitasi paremmin vastaavia markkinointiviestejä. Me puolestamme pystymme täyttämään asiakkaiden koko ajan muuttuvat toiveet ja tarpeet paremmin.

Sinulla on aina oikeus pyytää tietoja profiilista sekä sen luomiseen käytetyistä henkilötiedoista ja tietokategorioista. Sinulla on aina oikeus myös kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia viestejä. Emme tee sellaista tietosuoja-asetuksen tarkoittamaa profilointia, jolla olisi oikeudellisia tai muita merkittäviä vaikutuksia sinulle.