Olet täällä

Sijaintitiedot

Jotkin palveluihin liittyvät toiminnot vaativat tiedon sijaintipaikastasi. Käytämme palveluita tuottaessamme ja tarjotessamme Bluetoothia ja GPS-paikannusta hyödyntävää teknologiaa yksittäisten käyttäjien sijainnin määrittämiseen. Sijaintisi voidaan määrittää vain silloin, kun käytät palveluita tai kun ne ovat muutoin aktiivisina laitteessasi. Pyydämme aina erikseen lupaasi sijaintitietojen käyttöön ennen kuin alat käyttää Nesteen mobiilisovellusta tai kun käyt verkkosivustollamme ensimmäistä kertaa.

Asiakkaan sijainnin määrittäminen mahdollistaa esimerkiksi kohdistettujen lisäpalveluiden, ominaisuuksien tai tarjouksien näyttämisen asiakkaalle. Asiakkaat voivat saada etuja ja mainoksia Nesteeltä tai lähellä heitä sijaitsevilta Nesteen sidosyhtiöiltä käyttäessään Nesteen mobiilisovellusta.

Jotkin käyttämämme teknologiat saattavat mahdollistaa yksittäisen mobiililaitteen tai henkilön ja hänen sijaintinsa määrittämisen. Tällaisissa tapauksissa sijaintitietoja käsitellään lähinnä määritettäessä yksittäisen Nesteen mobiilisovelluksen käyttäjän sijaintia. Tällainen paikannus mahdollistaa esimerkiksi kohdennettujen tarjousten näyttämisen käyttäjälle ja palvelujen tiettyjen ominaisuuksien käyttämisen. Meillä on oikeus tallentaa mitä tahansa tunnistuksen avulla kerättyjä tietoja osana muita tallentamiamme asiakkaaseen liittyviä tietoja.

Jos päätät sallia sijainnin määrittämisen laitteessasi, hyväksyt myös sijaintitietojen käsittelyn käyttöehtojemme mukaisella tavalla.

Jos et halua meidän tallentavan sijaintitietojasi, voit muuttaa mobiililaitteesi tai Nesteen mobiilisovelluksen asetuksia, tai ottaa joitakin laitteesi toimintoja pois käytöstä. Jos estät sijaintitietojen tallentamisen, et ehkä pysty käyttämään kaikkia Nesteen tarjoamia palveluita tai palvelujen kaikkia ominaisuuksia.