Tuotantoa kolmessa maassa

Neste on maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin ja uusiutuvan lentopolttoaineen valmistaja, joka tuo uusiutuvia ratkaisuja myös muovi- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana.

Neste valmistaa korkealaatuisia tuotteitaan Suomessa, Alankomaissa ja Singaporessa

Uusiutuvat ratkaisut valmistetaan Porvoon, Rotterdamin ja Singaporen jalostamoilla ja erilaiset raakaöljypohjaiset tuotteet puolestaan Porvoossa. Sen lisäksi Alankomaissa sijaitseva Sluiskilin laitoksemme on erikoistunut uusiutuvien raaka-aineiden esikäsittelyyn Nesteen uusiutuvien tuotteiden jalostamoita varten. 

Sertifioitu toiminta edistää systemaattista ympäristökehitystä 

Kaikilla Nesteen uusiutuvien tuotteiden jalostamoilla on ISCC-sertifikaatti (International Sustainability & Carbon Certification) tai Yhdysvaltain ympäristöviranomaisen (Environmental Protection Agency) hyväksyntä. Porvoon, Rotterdamin ja Singaporen jalostamoilla on auditoidut ISO 14001 -ympäristösertifikaatit. Sertifikaatti varmistaa, että Nesteen ympäristöjohtamista, prosesseja ja käytäntöjä kehitetään systemaattisesti ja ne ovat kansainvälisten standardien mukaisia.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme
 

Ajankohtaista tuotannossa