Olet täällä

Avoimet työpaikat

Arvostamme eri alojen ammattilaisia, joilla on laajaa ja monipuolista kokemusta. Nesteen menestys on riippuvainen sen ihmisten sitoutumisesta, aktiivisuudesta ja omistautumisesta.

Etsimämme henkilöt ovat omien alojensa parhaita. He suhtautuvat työhönsä intohimoisesti mutta osaavat myös joustaa oikeassa paikassa. Nämä ammattilaiset ovat turvallisuussuuntautuneita ja tiedonhaluisia, he haluavat oppia uusia asioita ja heillä on rohkeutta vielä parantaa näitä taitoja.

Toimintojemme kansainvälisyys näkyy Nesteen jokapäiväisessä työssä. Tarjoamme henkilöstölle erilaisia mahdollisuuksia kehittyä, kasvaa ja edetä uralla. Elämä ei tietenkään ole vain hankkeita ja määräaikoja, ja siksi ketterällä työskentelymallillamme tuetaan myös työntekijöiden hyvinvointia ja työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Oletko valmis haasteeseen?

HAE TYÖPAIKKOJA

 

Are you up for the challenge?

Alta löydät selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet rekrytointiprosessiamme varten.

 

Haku

Löysitkö ilmoituksistamme kiinnostavan tehtävän? Hakijoiden onnistumisen mahdollisuudet ovat sitä paremmat, mitä tarkemmin heidän kokemuksensa vastaa työn vaatimuksia. Varmista siis, että ansioluettelossa ja saatekirjeessä esittelemäsi osaaminen ja saavutukset ovat yhdenmukaisia työnkuvauksen kanssa.

Voit myös ottaa hakuaikana yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön ja saada lisätietoa tehtävistä ja vastuista sekä siitä, mitä meillä on tarjottavana. Siten rekrytoiva esihenkilö pystyy myös tutustumaan sinuun paremmin. Varmistathan, että pystyt noudattamaan työpaikkailmoituksessa esitettyä aikataulua.

Tarkastelu

Rekrytoiva esihenkilö käy kaikki hakemukset läpi.

Vaatimuksia vastaavan henkilön löytyessä tämän osaamista ja kokemusta lähdetään selvittämään tarkemmin haastattelulla. Soveltuvien hakijoiden määrän mukaan varataan joko puhelu- tai videohaastattelu, tai henkilökohtainen keskustelu. Rekrytoiva esihenkilö on aina läsnä kaikissa haastatteluissa.

Ottaisimme mielellämme henkilökohtaisesti yhteyttä kaikkiin hakijoihin, mutta valitettavasti se ei ole aina mahdollista, koska hakemuksia saadaan maailmanlaajuisesti niin paljon.

Haastattelut

Pätevyyteen perustuvan haastatteluprosessimme tarkoituksena on auttaa vähentämään tiedostamattomia ennakkokäsityksiä sekä varmistamaan, että rekrytoimme ihmisiä jotka haluavat ympäristömme ja kulttuurimme kukoistavan. Rekrytoinnin vaiheet ovat eri tiimeissä erilaisia, mutta tavallisesti niihin kuuluvat rekrytoivan esihenkilö tekemä haastattelu, soveltuvuuden testaaminen (johon kuuluu soveltuvuustesti, itsearviointina tehtävä persoonallisuustesti sekä kyselylomakkeet ja haastattelut, joissa kartoitetaan motivaatiota, sitoutumista ja kehittymismahdollisuuksia) ja mahdollisesti toinen haastattelu muiden osallisten kanssa.

Haastattelussa sinua pyydetään kuvailemaan millaisissa ja kuinka laajoissa hankkeissa olet aiemmin työskennellyt, millaista yhteistyötä niissä tehtiin sekä millaisia lopputuloksia niistä syntyi. Tärkeintä ei ole se, mitä olet tehnyt vaan miten olet sen tehnyt. Kysymme myös varmasti seuraavaa: Miksi haluat töihin Nesteelle?

​Tarjous

Jos valinta kohdistuu sinuun, ja ajoitus sekä työnkuvan sisältö sopivat myös sinulle, henkilöstöasiantuntijamme käy kanssasi läpi sinulle ehdotetun tarjouksen yksityiskohdat. Kun olet hyväksynyt tarjouksen suullisesti, henkilöstöasiantuntijamme lähettää sinulle sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset täyttämään prosessin etenemiseen tarvittavat tiedot järjestelmäämme.

Rekrytointiprosessin aikana sinulta pyydetään hyväksyntä turvallisuusselvityksen tekemiseen, ja sinua voidaan pyytää käymään terveystarkastuksessa. Rekrytoiva esihenkilö ja henkilöstöasiantuntijamme antavat prosessista mielellään lisätietoja.

Perehdytys

Kun olet allekirjoittanut tarjouksen, toivotamme sinut tervetulleeksi Nesteelle osaksi kansainvälistä 4 400 ammattilaisen työyhteisöä.

Perehdytysprosessin tarkoitus on taata sinulle mahdollisimman hyvät lähtökohdat työhön Nesteellä. Sen aikana varmistetaan, että ymmärrät selkeästi oman tehtäväsi ja vastuusi, sekä oman roolisi osana laajempaa organisaatiota. Tehtäväkohtaisen perehdytyksen ohella käyt läpi yleisen perehdytysohjelman, jotta onnistut uudessa tehtävässäsi mahdollisimman hyvin.