Olet täällä

Oppilaitosyhteistyö ja lopputyömahdollisuudet

Kierrämme vuosittain aktiivisesti Suomen oppilaitoksia ja korkeakouluja, ja toimipisteissämme käy paljon opiskelijoita vierailuilla. Vierailujen aikana pyrimme antamaan opiskelijoille kuvan tulevaisuuden työelämästä ja sen vaatimuksista, sekä kertomaan enemmän Nesteestä ja tarjoamistamme uravaihtoehdoista monien eri alojen osaajille.

Pyrimme rakentamaan oppilaitosten, korkeakoulujen ja ainejärjestöjen kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä, johon kuuluu muun muassa kurssiluentoja, yhteisiä projekteja, tutkimustyön tukemista sekä työelämävierailuja. Haluamme tehdä aktiivista yhteistyötä opiskelijoiden lisäksi myös opettajien ja opinto-ohjaajien kanssa. 

Osallistumme vuosittain myös erilaisiin opiskelijatapahtumiiin ja uramessuille. Tule juttelemaan lisää kanssamme!

Messuilla sinulla on hieno mahdollisuus tutustua nesteläisiin ja kuulla enemmän Nesteestä. Aikataulu lukuvuoden 2020 - 2021 messuista tullaan julkaisemaan syksyllä 2020.

 

Lopputyömahdollisuudet

Tarjoamme vuosittain kymmeniä lopputyömahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille. Monissa tapauksissa lopputyömahdollisuus on seuraava askel Nesteelle tehdyn kesäharjoittelun jälkeen, ja prioriteettina on löytää sekä Nesteen että opiskelijan kiinnostuksen kohteita vastaava aihe. Kun suunnittelet lopputyösi aloittamista ja meihin yhteydessä olemista, mieti etukäteen valmiiksi itseäsi kiinnostava aihe. Lopputyöpaikat jaetaan tutkimussuunnitelmien perusteella.

Toivomme näkevämme mielikuvitusta ja ajattelua ilmentäviä lopputöitä, jotka tarkastelevat tutkimusaiheitaan uusista ja innovatiivisista näkökulmista. Toivomme sinulta myös aloitteellista asennetta ja motivaatiota lopputyön eteen tehtävää työtä kohtaan. Jokaisen lopputyön tulee myös täyttää tieteellisen tutkimuksen metodeja ja käytäntöjä koskevat säännökset.

Toivotamme menestystä lopputyön tekemiseen!