Olet täällä

​Intohimona yhteistyö

#PassionForRenewal

Jessica Masters

Uusiutuja: Jessica Masters
Nesteellä: 2 vuotta
Titteli: Commercial Program Manager, Aviation Solutions
Sijainti: Houston

"Lentoliikenteen ratkaisuja kehittävä tiimimme keskittyy uusiutuvan lentopolttoaineen kaupallistamiseen sekä toimintaa täydentäviin tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Tavoitteenamme on luoda ja hyödyntää palveluja, jotka pienentävät lentomatkailun hiilijalanjälkeä. On samaan aikaa motivoivaa ja palkitsevaa, että kaikki tiimissämme suhtautuvat innokkaasti ja vahvalla uskolla omaan työhönsä. Kyse ei ole pelkästä PR-puheesta, vaan teemme maailmasta työllämme aidosti puhtaamman ja turvallisemman paikan elää.
 
Kasvava yritystoimintamme on erinomainen esimerkki Nesteen eteenpäin nojaavasta suhtautumisesta ilmastoasioihin. Juuri nyt on paras hetki olla mukana kehittämässä kestäviä ratkaisuja. Johtava asemamme kestävän kehityksen tiellä on erinomainen näköalapaikka. Voimme aidosti vaikuttaa markkinoihin, jotka tällä hetkellä ovat täynnä innostavia uusia tuulia. On ollut upeaa päästä rakentamaan näin omistautunutta tiimiä, jonka jäsenet jakavat keskenään erinomaisen työmoraalin. Erityisen ylpeä olen Yhdysvaltojen tiimistämme – kaikesta siitä, mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet ja siitä, mitä vielä tulemme yhdessä saavuttamaan.
 
Neste pitää hyvää huolta työntekijöistään, ja mielestäni yrityksen työkulttuuri on avoin ja kannustava. Yrityksen arvot näkyvät päivittäin siinä, kuinka ihmiset arvostavat toisiaan ja ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Hyvinvoiva työympäristö mahdollistaa meille luovan ja itseään uudistavan ilmapiirin."

Jessica Masters
"Aina on aikaa huumorille."
Jessica Masters, Commercial Program Manager, Aviation Solutions, Houston