Olet täällä

Kulttuurin kehittäjä

#PassionForRenewal

Anna Hyyrynen

Uusiutuja: Anna Hyyrynen
Nesteellä: 1 vuosi
Titteli: Commercial Development Manager
Sijainti: Espoo

"Vuosi sitten päätin, että haluan työskennellä suuressa yrityksessä, jolla on kiehtova historia ja jonka arvomaailma tähtää jatkuvaan kehitykseen. Neste oli luonnollinen valinta, enkä ole katunut päivääkään täällä aloitettuani.
 
Tällä hetkellä työskentelen palvelumuotoilun ja palveluliiketoiminnan kehityksen parissa. Intohimoni on löytää uusia työskentelytapoja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Sen sijaan, että keskittyisimme vain tuotteeseen, luomme kaikkia osapuolia hyödyttäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakaskokemus ja -palvelut ovat kaiken keskiössä.
 
Ihmiset Nesteellä ovat avoimia ja kunnianhimoisia. Jokainen meistä haluaa kehittyä joka päivä, haastaa itseään ja olla avoin kasvulle. Yrityksen sisällä on myös erinomaisia mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä. On hienoa että Nesteelle rekrytoidaan uusia kollegoita eri kokemustaustoista, jolloin kollektiivinen osaamisemme kasvaa. On myös suhteellisen yleistä, että työntekijä työskentelee useissa erilaisissa tehtävissä Neste-uransa aikana. Ei ihme, että täällä moni luo niin pitkän ja menestyksekkään uran."

Anna Hyyrynen
“Asiakaskokemus ja -palvelu ovat kaiken keskiössä."
Anna Hyyrynen, Commercial Development Manager, Espoo