Olet täällä

Missiona kasvu

#PassionForRenewal

Anna Borovikova

Uusiutuja: Anna Borovikova
Nesteellä: 3 vuotta
Titteli: Executive assistant
Sijainti: Espoo

"Vastaavana assistenttina työni sisältää hallinnollisia sekä tukevia tehtäviä johtajien ja johtoryhmäläisten jokapäiväisen työn edistämiseksi. Työ vaatii joustavuutta ja paineensietokykyä, mutta haastan itseäni mielelläni. Yhdessä erinomaisen tiimimme kanssa pystymme kääntämään hankalatkin tilanteet voitoksi.

Itsensä kehittäminen ja uteliaisuus maailmaa kohtaan ovat minulle tärkeimpiä ominaisuuksia itsessäni. Pyrin seuraamaan, kuuntelemaan ja oppimaan muilta niin paljon, kuin mahdollista. Kysyn itseltäni päivittäin, kuinka voin olla parempi versio itsestäni sekä kollega ja ystävä. Jopa vastoinkäymisten kohdatessa meidän tulisi keskittyä siihen, mitä voimme oppia ja kuinka voimme kehittyä. 

Meidän slogan on “jos välität vain vähän, on sama kuin et välittäisi lainkaan”, enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Muista välittäminen työssä ja yksityiselämässä on jotain, mitä en suostu uhraamaan missään olosuhteissa. Inhimillisessä työympäristössä jokaisella on järjettömän suuri potentiaali päästä loistavaan lopputulokseen – sitä ei pidä koskaan aliarvioida."

Anna Borovikova
“On kunnia kuulua tarinaan, joka rakentaa parempaa tulevaisuutta.”
Anna Borovikova, Executive assistant, Espoo