Olet täällä

Sponsorointi ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Haluamme olla yhdessä kumppaniemme kanssa mukana tukemassa ratkaisuja, jotka vievät maailmaamme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta, luodaksemme elinvoimaisemman maapallon lapsillemme.

Sponsorointiyhteistöiden avulla pyrimme viestimään Nesteen bränditarinaa ja arvoja eri sidosryhmille, rakentamaan haluttua brändimielikuvaa ja tarjoamaan positiivisia elämyksiä.

Keskeisiä perusteita yhteistyökumppanin valinnassa ovat yhteensopivuus arvojemme kanssa: me välitämme, olemme rohkeita ja teemme yhteistyötä. Sponsorointikohteen tulee myös heijastaa tarkoitustamme; haluamme luoda elinvoimaisemman maapallon lapsillemme. Valittavat sponsorointi- ja , markkinointiyhteistyöt sekä muut hankkeet perustuvat aina strategiaamme ja toimintaamme kohdealueillamme.

Teemme yhteistyötä useiden eri yhteisöjen kanssa ja tuemme erilaisia hankkeita yleisen edun hyväksi. Tutkimus- ja kehitystoiminnalla on tärkeä rooli liiketoiminnassamme. Yhteistyöt ovat linjassa globaalien konseptiemme sekä arvojemme kanssa ja vahvistavat suhteita sidosryhmiimme. 

Tällä hetkellä kehitämme sponsorointia ja yhteiskuntavastuuohjelmia koskevia ohjeitamme. Voit hakea sponsorointiyhteistyötä vuodelle 2021 lokakuun 2020 loppuun mennessä täällä.

Huomaathan ystävällisesti, että valitsemme yhteistyökohteemme huolellisesti tarkoituksemme ja arvojemme mukaisiksi. Nesteen korkeiden eettisten standardien mukaisesti politiikkamme on olla avoin osallistumisemme suhteen ja varmistaa, että lahjoituksiin tai sponsorointeihin ei liity väärinkäyttöä.

Täytä sponsorointihakemus