Olet täällä

Neste Bensis Tik Tok Korishaaste -arvonnan säännöt

Neste Bensis – Tik Tok korishaaste  -arvonnan säännöt 31.8.2020 - 30.9.2020

Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste".

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika
Osallistumisaikaa on 30.9.2020 klo 23:59 asti.

Palkinto
Palkintona arvotaan yksi (1 kpl) NBA Gold Series koripallo NBA-pelaaja Lauri Markkasen nimikirjoituksella. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa palkinnon voitosta ja sen ilmoituksesta, järjestäjällä on oikeus arpoa tilalle toinen voittaja.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla vastine Neste Bensiksen Korishaaste Tik Tok -videoon.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan kahden viikon sisään kilpailun päätyttyä, kuitenkin viimeistään 31.10.2020. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Tik Tokin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi
Helsingissä 31.8.2020