Vastuullinen kumppanuus

Kaikella, mitä teemme on yksi tarkoitus: haluamme luoda elinvoimaisemman maapallon lapsillemme. Neste on muuttunut viimeisen kymmenen vuoden aikana paikallisesta öljynjalostajasta globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa polttoaineissa ja yhdeksi maailman vastuullisimmista yhtiöistä. Meidän kaikkien on uskallettava tehdä rohkeita päätöksiä, myös sellaisia, jotka eivät ole kaikkein ilmeisimpiä. Ilmastokriisin estäminen edellyttää erilaisia ratkaisuja, innovaatioita ja yhteistyötä. Vastuullisimmat ratkaisut saadaan usein aikaan yhdessä. Siksi kukaan ei pysty ratkaisemaan näitä haasteita yksin — ei nollaamaan päästöjä tai poistamaan syrjäytymistä. 

Tavoitteenamme on vähentää yhdessä asiakkaidemme kanssa kasvihuonekaasupäästöjä uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen avulla vuosittain vähintään 20 miljoonaa tonnia vuoteen 2030 mennessä. Toisena ilmastotavoitteenamme tavoittelemme hiilineutraalia tuotantoa vuoteen 2035 mennessä. 

Tutustu kumppanuuteen

Nesteen uusiutuvat tuotteet mahdollistivat asiakkaille 9,6 miljoonaa tonnia pienemmät ilmastopäästöt globaalisti vuonna 2019. (Elinkaaripäästöjen ja päästövähenemän laskentamenetelmä on EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan direktiivin (2009/28/EY) mukainen.)

Laaja asemaverkosto ja laadukkaat tuotteet tarpeisiisi  

Tarjoamme yrityksien toiminnan tueksi Suomen kattavimman asemaverkoston: Nesteen yritysasiakkaana hyödyt paitsi laajasta huoltoasemaverkostosta myös hyvästä asiakaskokemuksesta sekä kattavista palveluista. 

Jalostamme puhtaita polttoaineita, voiteluaineita ja autokemikaaleja suomalaisiin olosuhteisiin vuosikymmenien kokemuksella ja asiantuntemuksella – tarvittaessa räätälöimme tuotteen juuri sinun yrityksesi ja liiketoimintasi tarpeisiin. 

Tilaa Nesteen yrityskortti »

Digikanavat helpottamassa yrityksesi arkea

Saat käyttöösi helppokäyttöiset digitaaliset kanavat ja helpon asioinnin. Oma Neste-palvelussa teet tilaukset näppärästi suoraan tien päältä ja hallitset palvelussa maksuvälineitä ja saat tarvitsemasi raportit.

Tutustu Oma Nesteeseen »