Kun rakennuttaja heittää haasteen, maanrakentaja ratkaisee.

Kevät tulee, oletko valmis? Valmistaudu lähestyviin rakennustöihin tilaamalla Nesteen polttoöljyä ja varmistat kalustosi toiminnan kaikissa olosuhteissa. 

 Suomessa jalostetut, Nesteen huippulaatuiset polttoöljyt varmistavat liiketoimintasi sujuvuuden olosuhteista riippumatta.

 Lähes 100 % toimitusvarmuus ympäri Suomen.

 Tilaa helposti verkosta - voit voittaa 500 euron lahjakortin! Arvonta suoritetaan kaikkien 5.2.2018-28.2.2018 tilanneiden kesken. 

 Myös asiakaspalvelumme palvelee numerossa 0200 113 11, kuten myös henkilökohtaiset asiakasvastaavamme.  

tai lähetä tarjouspyyntö kätevästi täältä ››

 

Parhaat tulokset syntyvät tinkimättömästä ammattitaidosta ja oikeista työvälineistä. Yrittäjä, valitse kumppaniksesi suomalainen Neste. Yhdessä olemme vahvempia.

Kotimaisen Nesteen polttonesteet ja voiteluaineet suunnitellaan vastaamaan ankarimpiinkin haasteisiin, tilanteisin, joissa ihmisen ja koneen on mentävä läpi harmaan kiven. Erinomaisten kylmäominaisuuksien lisäksi talvilaatuinen polttoöljymme on kehitetty suomalaisella työllä.

Tiesithän myös, että Nesteen voiteluaineilla kovassakin pakkasessa moottori käynnistyy varmasti ja työ voi alkaa. Tuotteemme on Suomessa suomalaisella työllä kehitetty voittamaan pohjoisen vaativat ja vaihtelevat olosuhteet. Koska ne kestävät täällä, ne kestävät missä vain. Neste-voiteluaineiden laadun ja luotettavuuden koet raskaan kaluston kuluttavassa työssä, joka päivä, kaikissa tilanteissa.