Neste D-kortti

D- ja Neste Truck -verkoston käyttöön suunnatut Neste D-kortit kelpaavat maksuvälineeksi diesel-tankkausten osalta kaikilla Neste-asemilla ostorajoitustensa puitteissa.

Täytä maksuvälinehakemus »

Ruotsissa kortti käy maksuvälineenä miehittämättömillä Circle K -asemilla. Korttia voit käyttää maksuvälineenä dieselostoihin myös Baltian Neste-asemilla. Ammattilaisia ajatellen D-asemat sijaitsevat hyvin moottori- ja pääteiden varsilla. Hakupalvelun avulla voit hakea Neste-asemia maan, nimen tai osoitteen mukaan.

D-kortilla voi vaivattomasti tankata Neste-dieseliä asiakaskohtaiseen sopimushintaan myös Neste Express- ja Neste-automaateilta sekä komissiosopimuksella olevilta Nesteen liikenneasemilta. Muilla liikenneasemilla asiakkaalla on mahdollista saada senttimääräinen alennus aseman tolppahinnasta.

Jos palautat hakemuksen meille postitse tai sähköpostitse, liitä hakemukseen mukaan kopio allekirjoittajien passeista tai henkilökorteista.  

Neste Yrityskortin tilaaminen 

Tilaa tästä »

Huomaathan, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Voit myös tilata kortin veloituksetta postitse tulostamalla liitteenä oleva hakemuslomake ja lähettämällä se täydennettynä osoitteeseen:

Neste Markkinointi Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5000822
00003 VASTAUSLÄHETYS

Kortin myöntämisen periaatteet
 
Neste Maksuaikakortin myöntämiseksi edellytetään lähtökohtaisesti, että yritys:
- on ollut toimintaa vähintään 2 vuotta
- se on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä,
- eikä vastuuhenkilöillä ole maksuhäiriömerkintöjä.
 
Neste tekee päätöksen maksuvälineen myöntämisestä kulloinkin voimassaolevien maksuväline-ehtojen mukaisesti ja varaa aina itselleen oikeuden olla hyväksymättä maksuvälinehakemusta mistä tahansa syystä ja/tai tarjota prepaid-korttia. Prepaid tarkoittaa maksuvälinettä, jolla tehtävät ostot on maksettava Nesteelle ennen ostotapahtumaa.