Neste D-kortti

D- ja Neste Truck -verkoston käyttöön suunnatut Neste D-kortit kelpaavat maksuvälineeksi diesel-tankkausten osalta kaikilla Neste-asemilla ostorajoitustensa puitteissa.

Täytä maksuvälinehakemus »

Ruotsissa kortti käy maksuvälineenä miehittämättömillä Circle K -asemilla. Korttia voit käyttää maksuvälineenä dieselostoihin myös Baltian ja Venäjän Neste-asemilla. Ammattilaisia ajatellen D-asemat sijaitsevat hyvin moottori- ja pääteiden varsilla. Hakupalvelun avulla voit hakea Neste-asemia maan, nimen tai osoitteen mukaan.

D-kortilla voi vaivattomasti tankata Neste-dieseliä asiakaskohtaiseen sopimushintaan myös Neste Express- ja Neste-automaateilta sekä komissiosopimuksella olevilta Nesteen liikenneasemilta. Muilla liikenneasemilla asiakkaalla on mahdollista saada senttimääräinen alennus aseman tolppahinnasta.

Neste Yrityskortin tilaaminen 

Neste Yrityskortin tilaaminen tapahtuu joko sähköisesti oheisesta linkistä (Käytössä on Signom-allekirjoituspalvelu. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta) tai tulostamalla liitteenä oleva hakemuslomake ja lähettämällä se täydennettynä Nesteelle osoitteeseen:

Neste Markkinointi Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5000822
00003 VASTAUSLÄHETYS

Yrityskorttihakemuksen lähettäminen Nesteelle on veloituksetonta.