Neste Futura™ 95 E10

Neste Futura 95 E10 on Suomessa kehitetty ja jalostettu, edullinen mutta laadukas polttoaine useimpiin bensiiniautoihin.

Neste Futura™ 95 E10 -bensiiniä saa Suomen kattavimmasta asemaverkostosta, ja sitä voi tankata myös Baltiassa. Etsi asemahaulla tankkauspisteet reittisi varrella!

Neste Futura 95 E10 -bensiini:

  • Sopii kaikille moottoreille, joiden oktaanivaatimus on RON 95 tai pienempi.
  • Sopii autoille, joissa moottorinvalmistaja on hyväksynyt 10 % etanolia sisältävien polttoaineiden käytön. Etanolipitoisuus enintään 10 til-%.
  • Täyttää eurooppalaisen direktiivin 2009/30/EY ja bensiininormin EN228 sekä suomalaisen asetuksen 1206/2010 vaatimukset.
  • Tuotteessa ei ole lisättyä metanolia.
  • Metallisia lisäaineita ei käytetä.
Futura 98 E10 bensiini
Moottorin oktaanilukuvaatimus on aina ensisijainen polttoaineen valintakriteeri: Jos moottorin vaatimus on enemmän kuin RON 95, on käytettävä 98 E5 -bensiiniä. Futura 98 E5 käy kaikkiin moottoreihin; osa moottoreista on suunniteltu hyödyntämään korkeaoktaanista bensiiniä tehokkaammin.

Futura-tuoteperhe ammentaa Nesteen vahvasta ja pitkästä polttoaineosaamisesta. Porvoossa ja Naantalissa jalostetut bensiinit optimoidaan suorituskykyisimmiksi, mutta kuitenkin auton moottoria ja ympäristöä säästäen.

Oikean, suomalaisiin oloihin sopivan lisäaineistuksen löytäminen edellyttää kymmeniä tuhansia testikilometrejä ja maan parhaiden polttoaine- ja moottoriosaajien jatkuvaa panosta. Futura-bensiinien lisäaineistus auttaa pitämään moottorin puhtaana ja toimintakykyisenä pidempään. Bensiinien bio-osuus auttaa vähentämään liikenteen hiilidioksidipäästöjä.