Neste K — Paremman pysähdyksen taktiikka.

Neste K –asemia on tällä hetkellä reilut 70 kappaletta ympäri Suomea. Neste K –asemat ovat koko Suomen liikenneasemaverkoston kovinta kärkeä, koska asemilla panostetaan sekä puitteisiin että tuotteisiin uusilla, asiakaslähtöisemmillä tavoilla. Neste K –asemat tarjoavat maan mukavimmat tauot ja Suomessa jalostetut, huippulaatuiset Nesteen polttoaineet sekä muut sujuvassa liikenteessä tarvittavat tuotteet ja palvelut. Neste K tarjoaa myös ylivoimaisesti Suomen parhaat ruokatuotteet tiellä liikkujille.

Kaikilta Neste K –asemilta löytyy ilahduttavan monipuolinen ruokakauppa, jossa asiakas voi hoitaa ostoksensa sujuvasti matkansa varrella. Asemien ilahduttavan monipuolisista ruokakaupoista löytyy yllättävän laajasti erilaisia ruokatuotteita monenlaisiin tarpeisiin. Asemien K-kauppiaat ovat aina ottaneet huomioon oman asemansa paikkakunnan mukaan asiakaskuntansa yksilölliset tarpeet ja näin ollen valikoima on valittu kappoihin asiakkaiden tarpeita kuunnellen sekä huomioiden. Asemien ruokakaupoissa asioimalla asiakas kerryttää samalla plussa-pisteitä. Plussa-pisteitä kerryttää myös mitkä tahansa muut asemilta ostetut tuotteet ja palvelut.

Neste K –asemat tarjoavat ylivoimaisesti Suomen parhaat ruokatuotteet teillä liikkujille. Koon keittiön ruokalista on juuri uusittu ja se on suunniteltu yhdessä keittiömestareiden kanssa, koska Neste K haluaa taata asiakkailleen mahdollisimman herkullisia ja ainutlaatuisia asemapysähdyksiä. Neste K on muuttanut kuluttajien käsityksen siitä, millaista ruokaa liikenneasemalla voi vaatia. Neste K:n ajatus on, että ei tulla vain syömään vatsaa täyteen, vaan haetaan laadullisestikin huippujuttuja. Neste K –asemien Koon keittiöiden valmistamien ruoka-annosten liha on suomalaista ja ruokalistauudistuksen myötä laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä huolelliseen valmistamiseen on panostettu entisestään. Kaikilla asemilla tarjoillaan tuoretta ja maukasta kotilounasta, joka vaihtelee eri asemilla kokkien suunnittelemien ruokalistojen mukaan päivittäin. Useissa Neste K –asemissa voi myös ruokailla suosituissa Kotipizzassa, Burger Kingissä, Subwayssa tai Hesburgerissa. Annokset voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan matkalle. Asemien valikoimissa olevat laadukkaat ruokatuotteet kruunaa maailman paras kahvi eli Nespresson erikoiskahvivalikoima, joka löytyy kaikilta Neste K –asemilta.

Suurimmalla osalla Neste K –asemista on ostettavissa laadukkaita Quick Wash –pesuohjelmia autoille. Asemien henkilökunta auttaa asiakkaita mielellään valitsemaan sopivimman pesuohjelman sääkauden ja halutun lopputuloksen mukaan. Usealla asemalla on myös itsepesumahdollisuus, jossa asiakkaat voivat omatoimisesti pestä autonsa puhtaassa ja valoisassa tilassa. Quick Wash –pesuohjelmat ja itsepesumahdollisuus ovat suunniteltu ympäristöä ajatellen sekä säästäen.

Asemien design-saniteettitilat asettavat uuden standardin teknisille tauoille. Istahtaminen on mukavaa myös muissa tiloissa, joissa asiakkaan viihtyvyys tauoilla on otettu huomioon laadukkailla huone- ja tilaratkaisuilla.

Neste K:n liikenneasemaverkoston toiminta perustuu paikallisten kauppiaiden panokseen. Neste K –asemien kauppiaat ovat tehneet asemistaan oman näköisiään, jonka vuoksi asemille on miellyttävää ja kotoisaa tulla viettämään lyhempää tai pitempää taukoa. Kauppiaat tuntevat omien asemiensa asiakkaat ja ottavat heidät huomioon asemiensa valikoimaan otettavien palveluiden ja tuotteiden suunnittelussa. Tällä tavoin asiakkaamme saavat mahdollisimman monipuolista ja laadukasta palvelua – paremman pysähdyksen taktiikalla.

 

Neste K:n kotisivuille pääset tästä: https://www.k-ruoka.fi/neste-k