Neste K — Liikenneasemien uusi kuninkuusluokka

Suomeen syntyi liikenneasemien uusi kuninkuusluokka kun maan ensimmäinen Neste K -asema avattiin Tampereella.

Tampereen Teiskontielle avautui maaliskuussa 2016 Suomen ensimmäinen Neste K -asema. Neste K -asemat ovat koko Suomen liikenneasemaverkoston kovinta kärkeä: asemilla panostetaan sekä puitteisiin että tuotteisiin uusilla, asiakaslähtöisemmillä tavoilla. Neste K -asemat tarjoavat maan mukavimmat tauot ja Suomessa jalostetut, huippulaatuiset Nesteen polttoaineet sekä muut sujuvassa liikenteessä tarvittavat tuotteet.

Neste K -asemat haluavat tarjota ylivoimaisesti laadukkaimman ruokailukokemuksen tien päällä: Koon Keittiön ruokalistat laaditaan huippukokin näkemyksellä, ja kokonaisuuden kruunaavat asemien erikoiskahvit. Annokset voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan matkalle.

Asemien design-saniteettitilat asettavat uuden standardin teknisille tauoille. Istahtaminen on mukavaa myös muissa tiloissa: asemilla on käytössä maksuton WiFi-yhteys.

Nesteen liikenneasemaverkoston toiminta perustuu paikallisten kauppiaiden panokseen. Myös Neste K -asemilla kauppiaiden näkemys ratkaisee: siksi Neste K -asemalle on helppo tulla ja miellyttävää asioida.

Neste K – Paremman pysähdyksen taktiikka

Uudistuminen jatkuu ja yli 60 asemaa on jo uudistettu. Loput noin 10 asemaa uudistuu alkuvuoden 2018 aikana. Kaiken kaikkiaan Neste K -asemia on Suomessa reilut 70. Neste K -liikenneasemien verkosto tulee ulottumaan 100 neliön kompakteista kaupunkiasemista lähes 2000 neliön matka-asemiin.