Huolla sulat Neste Voltera Pro™:lla

Kun pyyhkimet eivät enää puhdista tuulilasia tasaisesti, vaan lasiin jää esimerkiksi raitoja, on tullut aika joko vaihtaa pyyhkimet tai huoltaa ne.

Tyypillisesti pyyhinsulat kestävät käytössä noin vuoden. Aina sulkia ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa uusiin. Sulkien säännöllinen peseminen ja huoltaminen pidentää niiden käyttöikää ja parantaa pyyhintätehoa. Jos edellisestä sulkien huollosta on kulunut aikaa, matkamaisemista voi saada yllättävän kirkkaita yksinkertaisilla huoltotoimenpiteillä

Maailman ensimmäinen nanoteknologiaan perustuva tuulilasinpesuneste Neste Voltera Pro on hyvä valinta myös sulkien huoltoon. Käsittele pyyhinsulat laimentamattomalla Voltera Prolla huolellisesti – näin sulat puhdistuvat ja niiden pinnalle muodostuu lialta ja kulumiselta suojaava nanokalvo. Sulkien käyttöikään vaikuttaa myös tuulilasin pinnalla oleva lika ja epätasaisuudet. Auton lasinpesujärjestelmässä Neste Voltera Pron nanokalvo tekee tuulilasista pyyhkimille merkittävästi tasaisemman ja vähemmän kuluttavan.