Lasinpesuneste Neste Voltera Pro™ -21 °C — Kirkas tuulilasi

Neste Voltera Pro™ pitää lasinpesunesteissä merkittävää paalupaikkaa: Suomessa kehitetty Voltera Pro™ on käänteentekevään nanoteknologiaan perustuva lasinpesuneste.

Neste Voltera Pro™ saa tuulilasin hylkimään likaa ja vettä

Käyttövalmis Neste Voltera Pro™ -lasinpesuneste muodostaa lasin pinnalle läpinäkyvän, heijastamattoman nanokalvon, joka hylkii vettä, jäätä ja likaa. Tuulilasi pysyy puhtaampana pidempään, ja lasinpesunestettä kuluu vähemmän. Nanokalvo suojaa myös tuulilasia hankaukselta.

Neste Voltera Pro™ pidentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttöikää

Myös tuulilasinpyyhkijät kannattaa käsitellä Neste Voltera Pro™ -lasinpesunesteellä. Voltera Pro™ puhdistaa pyyhkijät ja nanokalvo auttaa pidentämään sulkien käyttöikää ja liukuvuutta lasipinnalla.

Talvella lasinpesunesteessä on oltava paitsi puhdistuskykyä, myös pakkasenkestoa. Neste Voltera Pron pakkasenkesto on -21 °C, joten sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina. Katso lisää vaihtoehtoja lasinpesunesteiden talvikäyttöön

Voltera Pro™ kuuluu Nesteen nanotuoteperheeseen. Muita nanoteknologiaa hyödyntäviä tuotteita ovat auton pinnoille suunniteltu Neste Paintcoat Pro  ja vanteiden suojaamiseen tarkoitettu Neste Wheelcoat Pro.