Neste Voltera Pro™ — Kirkkaampi tuulilasi

Neste Voltera Pro pitää tuulilasinpesunesteissä merkittävää paalupaikkaa: Suomessa kehitetty Voltera Pro on käänteentekevään nanoteknologiaan perustuva lasinpesuneste.

Käyttövalmis Neste Voltera Pro™ muodostaa lasin pinnalle läpinäkyvän, heijastamattoman nanokalvon, joka hylkii vettä, jäätä ja likaa. Tuulilasi pysyy puhtaampana pidempään, ja tuulilasinpesunestettä kuluu vähemmän. Nanokalvo suojaa myös tuulilasia hankaukselta.

Myös tuulilasinpyyhkijät kannattaa käsitellä Neste Voltera Pro -lasinpesunesteellä. Voltera Pro puhdistaa pyyhkijät ja nanokalvo auttaa pidentämään sulkien käyttöikää ja liukuvuutta lasipinnalla.

Neste Voltera Pron pakkasenkesto on -21 °C, joten sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina.

Lasinpesunestettä voi myös käyttää tuulilasin sisäpinnalle
Vinkki! Myrkytöntä Voltera Prota voi laimennettuna käyttää myös tuulilasin sisäpuolen kirkastamiseen. Pyyhi lasi Voltera Prolla kostutetulla liinalla: Volteran nanokalvo suojaa sisäikkunaa lialta tehokkaasti ja pitkään.

Voltera Pro kuuluu Nesteen nanotuoteperheeseen. Muita nanoteknologiaa hyödyntäviä tuotteita ovat auton pinnoille suunniteltu Neste Paintcoat Pro ja vanteiden suojaamiseen tarkoitettu Neste Wheelcoat Pro.

VIDEO: Neste Voltera Pro pitää tuulilasin kirkkaana sateellakin