Olet täällä

Liiketoiminta

Neste on sitoutunut taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan sekä edistämään kiertotaloutta.

Tavoitteemme on tulla globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme luvanneet auttaa asiakkaitamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä vuosittain vähintään 20 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä. 

Kohti hiilineutraalia maailmaa

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuksia vähentää ilmastopäästöjään laajalla uusiutuvien tuotteiden valikoimallamme. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä valmistetun uusiutuvan dieselin tuottaja, ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja lentoliikenteen ja muoviteollisuuden aloille.

Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana, ja tavoitteenamme on löytää uusia tapoja hyödyntää jätemuovia raaka-aineena polttoaineissa, kemikaaleissa ja uusien muovien tuotannossa.

Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti.

Vuonna 2018 Nesteen liikevaihto oli 14,9 miljardia euroa. Vuonna 2019 Neste sijoittui maailman kolmanneksi vastuullisimmaksi yritykseksi globaalilla vastuullisten yritysten listalla. 

Renewable Road Transportation

tarjoaa Neste MY uusiutuva diesel -polttoainetta, jonka avulla asiakkaamme voivat vähentaa kasvihuonekaasupäätöjään jopa 90 %. 

Renewable Aviation

Kasvatamme Neste MY uusiutuvan lentopolttoaineen tuotantoa. Vähähiilinen, 100-prosentisesti uusiutuvista ja kestävistä raaka-aineista valmistettu polttoaine tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan vähentää päästöjä ja lisää uusiutuvan energian osuutta ilmailualalla.

Renewable Polymers and Chemicals

kehittää uusiutuvia raaka-aineista valmistettuja muoveja ja kemikaaleja koskevia ratkaisuja ja tutkii kierrätysmuovin hyödyntämistä yhdessä arvoketjun kumppanien kanssa raakaöljyriippuvuuden vähentämiseksi.

Renewables Platform

varmistaa tuotantokapasiteetin kasvattamisen ja raaka-ainepohjan laajentamisen.

Oil Products

on tunnettu luotettavuudestan, joustavuudestaan ja korkealaatuisista ratkaisuista polttoaineratkaisujen toimittamisessa. Liiketoimintayksiköllä on johtava asema Itämeren alueen tukkumarkkinoilla ja se on vahva maailmanlaajuinen toimija III ryhmän perusöljyissä.

Marketing & Services

Yli tuhat Neste-asemaa Suomessa, Baltiassa ja Luoteis-Venäjällä palvelevat sekä yritys- että yksityisasiakkaita tarjoamalla puhtaampia polttoaineita, autokemikaaleja ja voiteluaineita sekä erilaisia palveluita yritys- ja yksityisasiakkaille. 

Neste Engineering Solutions

tarjoaa laadukkaita teknologia- ja suunnittelupalveluja Nesteelle ja sen ulkopuolisille asiakkaille.