Olet täällä

Öljytuotteet

Tuotteidemme korkea laatu ja kykymme ratkoa asiakkaan haasteita ohjaavat toimintaamme. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja niihin liittyviä palveluja, jotta olisimme asiakkaalle paras kumppani. 

Marko Pekkola, Executive Vice President, Oil Products, Neste
"Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani, jolla on kattava tuotevalikoima, korkea toimitusvarmuus ja kestävä, tehokas tuotanto. Osana aktiivista liiketoiminnan kehittämistä etsimme tapoja kasvattaa uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuutta.”
Marko Pekkola, Johtaja, Öljytuotteet

Tuotannossa tavoittelemme keskitisleiden ja muiden korkean lisäarvon tuotteiden määrän lisäämistä tuotevalikoimassamme, sillä niiden markkinat kasvavat. Haluamme myös kasvaa kannattavasti maailmanlaajuisilla perusöljymarkkinoilla.

Öljytuotteemme jalostetaan Porvoossa ja Naantalissa. Perusöljyjä valmistetaan myös yhteistyöyrityksessämme Bahrainissa. Vuotuinen öljynjalostuskapasiteettimme on noin 15 miljoonaa tonnia.

Asiakkaat ja tuotteet

Olemme keskittyneet polttoaineiden ratkaisumyyntiin sekä erikoistuotteisiin. Olemme maailman ainoa öljy-yhtiö, jonka tuotevalikoimissa on myös oman tuotannon korkealaatuiset uusiutuvat polttoaineet. Laajan tuotevalikoiman ja tuotteidemme korkean laadun lisäksi asiakkaamme hyötyvät joustavista logistisista ratkaisuista. 

Asiakkaamme ovat pääasiasiassa toisia öljy-yhtiötä ja öljyä, polttoaineita, voiteluaineita tai muita erikoistuotteita markkinoivia yhtiöitä.

Laaja tuotevalikoimamme sisältää: 

Raaka-aineet

Prosessiosaamisemme takaa, että voimme hyödyntää tuotannossa erilaisia raakaöljyjä lopputuotteen laadusta tinkimättä. Suurin osa käyttämästämme raakaöljystä on tällä hetkellä peräisin Venäjältä. Venäläinen raakaöljy on ollut edullisempaa kuin esimerkiksi Pohjanmeren Brent-raakaöljy – myös kuljetusten näkökulmasta. 

Markkinat

Lisätietoa öljymarkkinan kehittymisestä saat Sijoittajat-osiosta.