Olet täällä

Marketing & Services

"Tavoitteenamme on kasvattaa oman verkoston myyntivolyymiä sekä luoda kilpailuetua nopealla ja miellyttävällä asioinnilla."
Panu Kopra, Johtaja, Marketing & Services

Tuotteen hinta ja aseman sijaintipaikka ovat aiemmin vahvasti määritelleet, missä ihmiset tankkaavat autonsa. Uskomme vahvasti, että palvelun merkitys nousee kuluttajan valinnoissa.

Teemme lujasti töitä sen eteen, että pystyisimme tarjoamaan vertaansa vailla olevan ja modernin palvelukokemuksen asiakkaillemme. Tähän kokemukseen tulee vahvasti liittymään digitaalisten palvelujen entistä näkyvämpi käyttöönotto.

Vahva asema kotimarkkinoilla Itämeren alueella

neste card

Marketing & Services on merkittävä puhtaampien polttoaineiden ja öljytuotteiden markkinoija ja myyjä Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee jälleenmyyjiä, lämmitysöljyasiakkaita, ammattiliikennettä, teollisuutta ja maataloutta. 

store

Nesteellä on Itämeren alueella yli 1000 aseman verkosto. Se on Nesteen laadukkaiden ja puhtaampien tuotteiden keskeinen markkinointikanava.

Tavoitteenamme on olla Itämeren alueen johtava polttoaineratkaisujen tarjoaja, minkä saavuttamisessa asemaverkostollamme on erittäin merkittävä rooli.