Olet täällä

Neste - Valitse mökkihahmo -arvonnan säännöt 26.6.2020-31.7.2020

Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste".

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika
Osallistumisaikaa on 31.7.2020 klo 23:59 asti.

Palkinto
Kilpailun palkintona arvotaan yhdelle henkilölle Nesteen polttoainelahjakortti. Arvo 100 €.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan omalla TikTok-käyttäjätilillä. Osallistuminen edellyttää kampanjavideon julkaisemista TikTokiin avainsanalla #NesteMökkihahmo.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan kahden viikon sisään kilpailun päätyttyä, kuitenkin viimeistään 31.8.2020. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti TikTokin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi
Helsingissä 17.6.2020