Tuotteet ja palvelut

Suomessa kehitetyissä tuotteissamme yhdistyvät tinkimätön suorituskyky sekä visiomme maailman suurimpana uusiutuvien polttoaineiden valmistajana luoda puhtaampi tulevaisuus myös seuraaville sukupolville. 

 

Kattavat palvelut sekä maan laajin asemaverkosto  

Suomen kattavin asemaverkosto on Nesteen kasvot ja kivijalka. Asemaverkostomme tarjoaa vankan selkänojan liikkuvalle yrittäjälle ja ammattiliikenteelle. Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi kehitämme jatkuvasti palvelutarjoamaamme tehostamaan asiakkaidemme liiketoiminnan sujuvuutta kaikissa tilanteissa — aina kortittomasta tankkauksesta voiteluaineiden kunnon optimointiin. 

Digitaaliset palvelut arkea helpottamaan

Panostamme digitaalisiin kanaviin osana palvelukokemustamme.  Neste-äppi sovelluksen avulla löydät aina lähimmän ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan Neste-aseman, ja näet lähes reaaliaikaisesti asemalla mittarimyynnissä olevat tuotteet. Tarvittaessa voit hakea reitin valitsemallesi asemalle. Mobiilisovelluksella saat myös ajoneuvokohtaiset voiteluainesuositukset autosi rekisterinumerolla tai ajoneuvon merkillä ja mallilla.