Tuotteet ja palvelut

Neste — Tuotteet ja palvelut kaikenkokoisille yrityksille 

Nesteen korkealaatuiset tuotteet on kehitetty toimimaan luotettavasti vaativissakin olosuhteissa. Kotimaisessa tuotekehityksessä yhdistyvät tinkimätön suorituskyky ja ympäristöarvojen kunnioittaminen: Neste on maailman suurin uusiutuvien polttoaineiden tuottaja. 

Nesteen polttoaineet jalostetaan Suomessa. Tarvittaessa räätälöimme polttoaineet juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Polttonesteiden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman autokemikaali- ja voiteluaineita sekä lämmitysöljyjä ja kaasuja.

Suomen suurin asemaverkosto

Suomen kattavin asemaverkosto on Nesteen palvelutarjonnan kasvot ja kivijalka. Nesteen asemaverkosto tarjoaa vankan selkänojan liikkuvalle yrittäjälle ja ammattiliikenteelle.

Digitaaliset ja mobiilit palvelut helpottavat asiakkaiden arkea

Panostamme digitaalisiin kanaviin osana palvelukokemustamme.  

Neste-mobiilisovellus tuo Neste-asemaverkoston matkapuhelimeesi. Sovelluksen avulla löydät aina lähimmän ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan Neste-aseman, ja näet lähes reaaliaikaisesti asemalla mittarimyynnissä olevat tuotteet. Tarvittaessa voit hakea reitin valitsemallesi asemalle.

Mobiilisovelluksella saat myös ajoneuvokohtaiset voiteluainesuositukset autosi rekisterinumerolla tai ajoneuvon merkillä ja mallilla.