Olet täällä

Tilaa Neste MY Hiilijalanjälki -palvelu

Neste MY Hiilijalanjälki on Nesteen yritysasiakkaille suunnattu lisäpalvelu Oma Nesteessä. Palvelu tarjoaa helpon ja visuaalisen näkymän yrityksen liiikennepolttoaineiden kulutukseen ja päästövaikutuksiin, tukien Neste MY uusiutuvan dieselin käytön raportointia ja viestintää.

Ota palvelu käyttöösi -kokeile ensimmäiset kaksi kuukautta ilmaiseksi!

Tarjoamme kaikille uusille yrityskäyttäjille kahden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Näin voit rauhassa tutustua palveluun ja todeta sen hyödyt käytännössä. Lisätietoja ilmaisesta kokeilujaksosta ja palvelun hinnoitteluista voit käydä lukemassa usein kysytyistä kysymyksistä.

Näin otat Neste MY Hiilijalanjälki -palvelun käyttöösi

Palvelu on suunnattu Nesteen sopimusasiakkaille ja edellyttää tunnuksia Oma Neste palveluun. Mikäli sinulla on käyttäjätunnukset Oma Nesteeseen, kirjaudu palveluun ja täytä tilauslomake Neste MY Hiilijalanjälki-palvelun sivuilla.

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta Oma Neste -palveluun, voi tilata Neste MY Hiilijalanjälki -palvelun ja käyttöösi sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Tilauksen yhteydessä sinulla luodaan käyttäjätunnus Oma Neste palveluun ja saat ohjeet kirjautumiseen ja palvelun käyttöön sähköpostitse, kun tilauksesi on hyväksytty.
 

Tilaa palvelu ilman Oma Neste -tunnuksia

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia Oma Neste palveluun, voit tilata ne tällä lomakkeella. 

Lue palvelun käyttöehdot täältä. Nesteen tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täältä.