Olet täällä

DRAFT Neste Tempera™ polttoöljy

Varma valinta lämmitys-, energia- ja moottorikäyttöön

Rikitön Neste Tempera on erinomainen valinta, kun etsitään taloudellista polttoöljyä niin lämmitys-, energia- kuin moottorikäyttöön. Kun haluat polttoöljyltä laatua ja toimintavarmuutta, valitse Suomessa jalostettu Neste Tempera.

Nesteen polttoöljyt ovat ylivertainen valinta silloin, kun paras laatu ja kotimaisuus ratkaisevat

Meidät tunnetaan vuosikymmenten ajalta innovatiivisista ja kilpailukykyisistä polttoaineratkaisuista. Olipa kyse lyijyttömyydestä, rikittömyydestä tai uusiutuvien raaka-aineiden käytöstä, Neste on näyttänyt tietä kohti puhtaampia ja laadukkaampia polttonesteitä. Nesteen polttoöljyt kehitetään samalla otteella: haluamme tarjota asiakkaillemme polttoöljyjä, jotka palavat puhtaasti ja tehokkaasti suojaten samalla aktiivisesti moottoreita ja laitteistoja ennenaikaiselta kulumiselta.

Nesteen polttoöljyt kehitetään ja jalostetaan Porvoossa, Euroopan edistyneimpiin lukeutuvalla Kilpilahden jalostamolla. Kotimainen laatutyö kattaa koko tuotantoketjun aina toimituksiin saakka. Polttoöljyjen logistiikasta huolehtivat paikalliset, kokeneet kuljetusyrittäjät. Siksi Nesteen polttoainetoimitusten toimitusvarmuus on lähes 100%.