Kaikki yhdeltä laiturilta

Nesteen veneasemat palvelevat sisävesi- ja meriveneilijöitä monipuolisesti ja ammattitaidolla. Veneasemat tarjoavat samalta laiturilta veneiden polttonesteet, voiteluaineet sekä pullokaasut ja veneilijöitä tukevat palvelut. Katso Nesteen asemahausta lähin laiturisi!

Neste kehittää polttonesteitä, joissa yhdistyy korkea laatu, suorituskyky ja ympäristömyötäisyys. Myrkyttömästi palava Neste pienmoottoribensiini on markkinoiden puhtainta ja käytössä miellyttävintä bensiiniä, ja Neste Pro Diesel on tutkitusti paras polttoaine dieselmoottoreihin.

Pro Diesel sisältää aina vähintään seitsemäsosan Neste uusiutuvaa dieseliä. Neste ei käytä uusiutuvassa dieselissä lainkaan perinteistä biodieseliä, esimerkiksi FAME:a tai RME:tä, jotka voivat edistää veden kerääntymistä ja bakteerikasvustojen syntymistä. Siksi Neste Pro Diesel merkitsee veneilijälle puhtaampaa polttoaineensuodatinta ja polttoainesäiliötä. 

Nesteen valikoimasta löytyy sopivia moottoriöljyjä 2- ja 4-tahtiperämoottoreihin sekä veneiden dieselmoottoreihin. Nesteen öljyissä korostuu hyvä korroosiosuoja ja varma voitelevuus. 

Veneiden lämmittimiin Neste on ylivertainen valinta: Neste on polttonesteiden valmistaja, jolla on lämmittimiä veneisiin valmistavan Wallas-Marinin myöntämä Wallas-hyväksyntä.

Katso lähin Nesteen veneasema tästä.

Veneilijöille sopivia Nesteen tuotteita ovat esimerkiksi:

  • Neste-pienmoottoribensiini: Markkinoiden puhtain bensiini. Palaa puhtaasti ja pitää moottorin parhaassa iskussa. Kaikkiin kaksitahtisiin venemoottoreihin pienmoottoribensiiniä ei suositella: vesijäähdytteisten venemoottoreiden käyntilämpötila on ilmajäähdytteisiä moottoreita matalampi, jonka vuoksi nämä moottorin vaativat tietyntyyppisen öljyn. Vesijäähdytteisiin venemoottoreihin suositellaan Neste 2-T Marine öljyä ja Neste-pienmoottoribensiini 4-T:tä moottorivalmistajan suosittelemassa suhteessa.
  • Neste Pro Diesel: Huippuluokkainen, uusiutuvia raaka-aineita hyödyntävä diesel - suorituskyvystä tinkimättä.
  • Neste 2-T Marine: Moottoriöljy kaksitahtisiin perämoottoreihin. Tuhkautumaton lisäaineistus estää kulumista ja syöpymistä sekä karstan muodostusta mäntiin, palotiloihin ja pakoaukkoihin. 
  • Neste Hypoidi MP 80W-90 (Neste Gear Marine): Useimpiin öljyvoideltuihin potkurivaihteisiin sopiva vaihteistoöljy. Suojaa vaihteiden hammaspyöriä kulumiselta myös iskumaisissa kuormitustilanteissa ja estää tehokkaasti potkurivaihteiden syöpymisen.
  • Neste Dieselmoottoriöljyt: Dieselmoottoriöljyjä veneiden dieselmoottoreihin. Tarkista öljysuositus ohjekirjasta. 
  • Neste Jäähdytinnesteet: Jäähdytinnesteet veneiden jäähdytysjärjestelmiin sekä talvisäilytykseen. 
  • Green Heat: Dieselkäyttöisiin lämmittimiin tarkoitettu uusiutuvista raaka-aineista valmistettu uuden sukupolven polttoneste. Palaa puhtaasti käryämättä eikä karstaa poltinta. Wallas-hyväksytty. Neste Green Heat on koostumukseltaan samaa kuin mittarimyynnissä oleva talvilaatuinen Neste MY uusiutuva diesel.
  • Neste Valopetroli: Kirkas ja miedon hajuinen Wallas-hyväksytty polttoaine valopetrolikäyttöisiin lämmittimiin. Syttyvä neste. 
  • Neste Pikapesu: Kaikenlaisten likaisten pintojen pesuun soveltuva biologisesti hajoava yleispesuaine. Neste Pikapesua on myynnissä 1 litran pumppupullossa.