Neste Futura™ Bensiinit

Neste Futura 98 E5 ja 95 E10 ovat Suomessa kehitettyjä ja jalostettuja, bensiinejä.

Neste Futura™ 98 E5

Neste Futura 98 E5 soveltuu bensiinimoottoreihin, joiden moottori kykenee hyödyntämään korkeampioktaanista polttoainetta. Jotkin moottorit jopa edellyttävät korkeampioktaanista bensiiniä toimiakseen. Neste Futura 98 E5:n etanolipitoisuus on enimmillään 5 prosenttia. Pienemmän etanolipitoisuutensa ansiosta Futura 98 E5 sopii varmasti myös vanhoihin autoihin. Futura 98 E5:n lisäaineistus on kehitetty suomalaisiin vaihteleviin olosuhteisiin sopivaksi. Neste Futura 98 E10 -bensiiniä saa Suomen kattavimmasta asemaverkostosta, ja sitä voi tankata myös Baltiassa. Etsi asemahaulla tankkauspisteet reittisi varrella!

Neste Futura 98 E5:

Sopii kaikille moottoreille, joiden oktaanivaatimus on yli RON 95.

Sopii autoille, joissa ei saa käyttää yli 5 % etanolia sisältävää polttoainetta.

Etanolipitoisuus enintään 5 til-%.

Täyttää eurooppalaisen direktiivin 2009/30/EY ja bensiininormin EN228 sekä suomalaisen asetuksen 1206/2010 vaatimukset.

Tuotteessa ei ole lisättyä metanolia.

Metallisia lisäaineita ei käytetä.

 

Neste Futura™ 95 E10

Neste Futura 95 E10 -bensiiniä saa Suomen kattavimmasta asemaverkostosta, ja sitä voi tankata myös Baltiassa. Etsi asemahaulla tankkauspisteet reittisi varrella!

Neste Futura 95 E10:

Sopii kaikille moottoreille, joiden oktaanivaatimus on RON 95 tai pienempi.

Sopii autoille, joissa moottorinvalmistaja on hyväksynyt 10 % etanolia sisältävien polttoaineiden käytön. Etanolipitoisuus enintään 10 til-%.

Täyttää eurooppalaisen direktiivin 2009/30/EY ja bensiininormin EN228 sekä suomalaisen asetuksen 1206/2010 vaatimukset.

Tuotteessa ei ole lisättyä metanolia.

Metallisia lisäaineita ei käytetä.

Futura 98 E10 bensiini
Futura-bensiinien lisäaineistus auttaa pitämään moottorin puhtaana ja toimintakykyisenä pidempään. Bensiinien bio-osuus auttaa vähentämään liikenteen hiilidioksidipäästöjä.

Futura-tuoteperhe ammentaa Nesteen vahvasta ja pitkästä polttoaineosaamisesta. Porvoossa ja Naantalissa jalostetut bensiinit ja dieselit optimoidaan suorituskykyisimmiksi, mutta kuitenkin auton moottoria ja ympäristöä säästäen.

Oikean, suomalaisiin oloihin sopivan lisäaineistuksen löytäminen edellyttää kymmeniä tuhansia testikilometrejä ja maan parhaiden polttoaine- ja moottoriosaajien jatkuvaa panosta. Futura-bensiinien lisäaineistus auttaa pitämään moottorin puhtaana ja toimintakykyisenä pidempään. Bensiinien bio-osuus auttaa vähentämään liikenteen hiilidioksidipäästöjä.