Nesteen voiteluaineet — Luotettava valinta kaikkeen voiteluun

Neste tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia voiteluöljyjä, rasvoja, autokemikaaleja ja erikoistuotteita asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden.

Tavoitteenamme kaikessa voiteluaineiden kehityksessä on tarjota asiakkaillemme uusinta tekniikkaa, jossa ympäristönäkökohdat on otettu mahdollisimman tarkkaan huomioon. Tuloksena on tuotteita, joilla saavutetaan parempi kulumisen suoja, pitempi öljynvaihtoväli sekä polttoaineen säästöä – asiakkaan lähtökohdista.

Voiteluainepakkaustemme ilme uudistuu, lue lisää täältä

    Korkeimman laatutason Neste-voiteluaineet perustuvat pääasiassa Nesteen omiin NEXBASE®-perusöljyihin, joita käytetään maailmanlaajuisesti synteettisten moottori- ja vaihteistoöljyjen valmistukseen. Nesteen valmistamat vähäkitkaiset ja kuumuutta kestävät NEXBASE®-perusöljyt yhdessä tehokkaiden lisäaineiden kanssa ovat paras mahdollinen perusta voiteluaineille.

    Teollisuusasiakkaiden tarpeet Neste huomioi yksilöllisesti ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja kunnossapidon voitelutarpeisiin yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Teollisuusvoiteluaineiden analyysipalvelu seuraa tarvittaessa voitelukohteiden kuntoa säännöllisten laboratorioanalyysien avulla ja neuvoo voitelun ylläpidossa.

    Nesteen voiteluainevalikoima kattaa seuraavat tuotealueet: