Neste-pienmoottoribensiini

Pienmoottoribensiini on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Se palaa puhtaasti ja nokeamatta, ja on siksi erinomainen valinta haastavimpiinkin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin.

Pienmoottoribensiini vastaa oktaaneiltaan 98-oktaanista autobensiiniä, palaa erittäin puhtaasti, eikä tarvitse peseviä lisäaineita tai happiyhdisteitä. Neste-pienmoottoribensiiniä käytetään ammattikäytössä mm. viher-, metsä- ja rakennustöissä. Pienmoottoribensiini on oivallinen valinta mm. aggregaatteihin. Pienmoottoribensiini on ensisijaisesti tarkoitettu pienmoottoreihin, mutta se on myös erinomainen säilytyspolttoaine kaikkiin moottoreihin, joita joudutaan seisottamaan pidempään käyttämättömänä.

Pienmoottoribensiinin puhtaus perustuu sen lähes sataprosenttiseen parafiiniseen koostumukseen.

Parafiinisen koostumuksensa ansiosta pienmoottoribensiinillä on seuraavia etuja autobensiiniin verrattuna:  

  • Alhaisempi moottorin käyntilämpötila ja vähäisempi moottorin likaantuminen — tavallisesta käytöstä johtuvat huoltotarpeet vähenevät. 
  • Vähemmän terveyshaittoja pakokaasujen ja haihtuvan bensiinin aiheuttamana — hengitysilma ja työympäristö pysyvät puhtaampina. 
  • Vähemmän hajua sekä tankatessa että pakokaasuissa. 
  • Hyvä säilyvyys sekä kanisterissa että moottorissa — ylivertainen valinta jatkuvan käytön lisäksi myös säilytysbensiiniksi.

Neste-pienmoottoribensiinien laadut ovat:

Video: Pienmoottoribensiini mahdollistaa maailman ainoan maanalaisen motocross-luolan toiminnan.