Hydrauliöljyt

Panosta toimintavarmuuteen laadukkailla, Suomessa kehitetyillä öljyillä, jotka takaavat voiman ja väännön haastavissakin olosuhteissa 

Olipa kyseessä työkone tai ajoneuvo, hydrauliöljyn merkitys on suuri: Jopa 90 prosenttia hydrauliikan vaurioista johtuu toimintakykynsä menettäneestä voiteluöljystä. Nesteen hydrauliöljyt suunnitellaan toimimaan luotettavasti: Huippulaatuisen lisäaineistuksen ansiosta öljyjen viskositeettiarvot ja voitelevat ominaisuudet säilyvät pitkään oikealla tasolla. Hydraulijärjestelmässä käytettävän öljyn on oltava oikean jäykkyistä, oikein lisäaineistettua, puhdasta ja vedetöntä eikä se saa olla hapettumalla pilaantunutta.

Valitse oikea tuote käyttöösi »

Tilaa tuotteita tästä »

Tutustu tuoteluetteloon »

Ajoneuvojen hydrauliöljyt

  • Neste Hydrauli: Neste Hydrauli on korkealaatuinen yleishydrauliöljy ulkokäyttöön. Neste Hydrauli 32 on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Neste Hydrauli 46 suositellaan vaativaan jatkuvakäyttöiseen ulkohydrauliikkaan. Tyypillisiä käyttökohteita Neste Hydrauli -sarjan tuotteille ovat esimerkiksi kaivurit, metsä- ja maansiirtokoneet sekä trukit.

  • Neste Hydrauli Super: Neste Hydrauli Super-sarjan öljyt ovat ulkokäyttöön tarkoitettuja huippulaatuisia laajan käyttölämpötila-alueen omaavia Super-luokan moniastehydrauliöljyjä. Neste Hydrauli 15 ja 22 Super soveltuvat hyvän pakkaskestävyytensä ansiosta erinomaisesti talvikäyttöön. Neste Hydrauli 32 Super on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Raskaaseen kesäkäyttöön oikea valinta on Neste Hydrauli 46 ja 68 Super. Neste Hydrauli 46 Super soveltuu käytettäväksi myös talvella, kunhan esilämmityksestä huolehditaan ja kun pakkasta ei ole liikaa. Neste Hydrauli Super-sarjan tuotteita käytetään esimerkiksi kaivureiden, metsä- ja maansiirtokoneiden, trukkien ja nostureiden hydrauliikassa.

  • Neste Hydrauli Arctic: Neste Hydrauli Artic -sarjan öljyt ovat ulkokäyttöön tarkoitettuja erittäin hyvin pakkasta kestäviä moniasteisia erikoishydrauliöljyjä. Hydrauli 15 Arctic on arktisiin olosuhteisiin sopiva öljy, jonka poikkeuksellisen hyvä kylmäjuoksevuus takaa laitteiden häiriöttömän toiminnan jopa -40 °C pakkasilla. Hydrauli 28 Arctic on poikkeuksellisen laajalla käyttölämpötila-alueella toimiva myös erittäin kylmiin olosuhteisiin sopiva öljy. Neste Hydrauli Arctic on oikea valinta erityisesti silloin kun hydraulijärjestelmää käytetään vain ajoittain ja öljyn lämpötila käynnistettäessä on hyvin alhainen. Tyypillisiä käyttökohteita Neste Hydrauli Arctic -sarjan tuotteille ovat esimerkiksi perälautanosturit, jäteautojen hydrauliikka ja laivojen kansihydrauliikka.

  • Neste Biohydrauli SENeste Biohydrauli SE-sarjan (15, 32, 46) öljyt ovat täyssynteettisiä luonnossa nopeasti hajoavia huippuluokan hydrauliöljyjä. Ne eivät ohene käytössä, mikä takaa niille pitkän käyttöiän. Sen lisäksi korkea viskositeetti-indeksi antaa laajan käyttölämpötila-alueen. Neste Biohydrauli-öljyjen käyttöä suositellaan erityisesti metsä- ja maansiirtotyössä pohjavesialueilla, vesistötöissä, vedenpuhdistamoissa, metsäkoneissa, laivoissa ja satamalaitteissa. Neste Biohydrauli SE-sarjan öljyt täyttävät vaatimuksen Svensk Standard SS 15 54 34 BV Miljöanpassad. Niiden biohajoavuus on yli 80% (OECD 301F).