Syyshuollossa Neste-pienmoottoribensiiniä tankkiin – moottori kiittää keväällä

Kun on tullut aika laittaa skootteri talviteloille tai ruohonleikkuri varastoon, kannattaa huolehtia, että viimeinen tankillinen on Nesteen pienmoottoribensiiniä.

Laadukkainkin tavanomainen bensiini on suunniteltu käytettäväksi korkeintaan muutamia kuukausia tankkaamisen jälkeen. Jos tavallista bensiiniä säilytetään tankissa useita kuukausia, se hartsiintuu ja voi käynnistyksen yhteydessä tukkia moottorin. Vanhentuneen bensiinin käyttäminen on aina ankara rasitus moottorille.  Siksi yli talven tankissa ollut bensiini on hyvä valuttaa pois ennen käynnistystä tai ainakin lisätä tuoretta polttoainetta joukkoon.

Neste-pienmoottoribensiini koostuu lähes sataprosenttisesti parafiineista. Se ei hapetu, eikä hartsiinnu tankissa, joten keväällä ensikäynnistys sujuu ilman ylimääräisiä haasteita. Neste-pienmoottoribensiini on ympärivuotisen käytön lisäksi ylivertainen valinta pihapiirin pienlaitteiden, kuten ruohonleikkureiden ja moottorisahojen syyshuoltoon ja talvisäilytykseen. Myös moottoripyörien, mopojen ja skoottereiden tankeissa Nesteen pienmoottoribensiini antaa parhaan suojan pitkän kausisäilytyksen aikana.

Nelitahtimoottoreihin soveltuvaa Neste-pienmoottoribensiini 4-T:tä myydään mittarimyyntinä 11 Neste-asemalla. Kanistereissa Neste-pienmoottoribensiiniä myydään sekä kaksitahtimoottoreihin soveltuvana 2-T -laatuisena että 4-T-laatuisena ympäri Suomen.