Neste Prepaid

Neste Prepaid -palvelu on uusi vaivaton maksutapa Nesteen Yksityis- ja Yrityskorttiasiakkaille. Palvelun myötä saat käyttöösi Nesteen kattavassa verkostossa Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä samat Neste Yksityis- ja Yrityskortin edut ja hyödyt kuten laskutusasiakkaanakin.

Prepaid -palvelulla hallitset Neste -korttien käyttöä vaivattomasti lataamalla asiakastilille saldoa etukäteen. Voit ladata saldoa haluamissasi erissä helposti ja vaivattomasti Oma Neste -palvelun kautta. Lataamasi saldo on käytettävissä Neste- asemilla lähes reaaliaikaisesti. 

Uutena asiakkaana saat palvelun käyttöösi täyttämällä Neste Yksityis - tai Neste Yrityskortti -hakemuksen. Mikäli olet korttiasiakkaamme jo entuudestaan ja olet kiinnostunut palvelusta, asiakaspalvelumme palvelee sinua mielellään osoitteessa kortit@neste.com

Täytä yksityiskorttihakemus »

Täytä yrityskorttihakemus »

Saldomuistutus

Tarjoamme asiakkaillemme myös veloituksettoman saldomuistutuspalvelun. Palvelun avulla varmistat, että korteillanne on aina riittävästi saldoa käytettävissä. Palvelu muistuttaa tekstiviestillä kun käytettävissä oleva saldo laskee määritellyn rajan alle.

Ohjeet

Kirjautuminen.  Voit kirjautua palveluun Oma Nesteen kautta.

Saldon lataus.  Valitse valikosta korttiasiakkaan saldo. Näin pääset tarkistamaan käytettävissäsi olevan saldon, sekä saldomuistutukset. Sivun alalaidasta löydät saldon lataamiseen liittyvän osion. Syötä haluamasi lataussumma ja valitse käytössäsi oleva verkkopankki. Jatka hyväksymään maksu verkkopankissasi valitsemalla Siirry verkkopankkiin. Toimi tämän jälkeen verkkopankkisi ohjeiden mukaisesti ja valitse lopuksi palaa myyjän palveluun.

Saldomuistutuksien asettaminen. Saldomuistutus on lisäpalvelu Nesteen korttiasiakkaille. Saldomuistutusta voi hyödyntää sekä laskutusasiakkaana että Neste Prepaid -asiakkaana. Voit asettaa saldomuistutuksella euromääräisen rajan, jolloin saat tekstiviestin valitsemaasi matkapuhelinnumeroon. Käytössä olevia saldorajoja voi olla useampia. Saldoraja viittaa siihen summaan, joka asiakkaalla on sillä hetkellä vielä käytettävissä  

Aseta ensin euromääräinen muistutusraja ja matkapuhelinnumero, johon haluat vastaanottaa tekstiviestin kun raja on saavutettu.  Palvelu lähettää muistutuksen kun raja on saavutettu vuorokauden ajasta huolimatta.

Laskutus. Lähetämme Neste Prepaid -palvelun käyttäjälle ostotapahtumakoonnin tositteeksi kirjanpitoa varten.  Koonnilta löytyy myös ALV-erittely verovähennystä varten.

Palvelun hinta. Neste Prepaid -palvelun käytöstä ei aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

 

Kysyttävää?

Korttiasioissa sinua palvelee Neste Asiakaspalvelu, puh. 0200 80100 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 7—17 

tai sähköpostilla: kortit@neste.com