Neste MY uusiutuva diesel™ – Hyvä ympäristölle, erinomainen moottorille

100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettu Neste MY on huippulaatuinen polttoaine, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin ja leikkaa kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90%. Myös lähipäästöt ovat Neste MY:llä kevyemmät.

Kun kuljetuksista ja liikkumisesta syntyvät ympäristöpäästöt ratkaisevat, Neste MY uusiutuva diesel™ on ylivertainen valinta päästöjen pienentämiseen. Nesteen NEXBTL-teknologiaan perustuva Neste MY on sataprosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistettu diesel. Suomessa myytävä Neste MY valmistetaan jätteistä ja tähteistä, minkä vuoksi se jättää ilmakehään fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna jopa 90 % vähemmän ympäristöä kuormittavia kasvihuonekaasupäästöjä.

Neste MY palaa moottorissa puhtaasti, mikä tarkoittaa kevyempiä lähipäästöjä. Siksi sen vaikutus myös esimerkiksi kaupunkien ilmaan on merkittävä.

Ylivertainen laatu

Laadultaan Neste MY on huipputuote. Se vastaa tai ylittää parhaiden fossiilisten dieseleiden ominaisuudet, ja se sopii kaikkiin dieselautoihin ja -moottoreihin.

Neste MY kuormittaa pakokaasujen puhdistusjärjestelmää vähemmän, mikä auttaa pitämään arvokkaan laitteiston kunnossa pidempään. Neste MY:llä puhdistusjärjestelmän regenerointiväli pidentyy. Regenerointi kuluttaa polttoainetta, joten pienempi kuormitus tarkoittaa myös pienempää kulutusta.

Neste MY ei sisällä FAMEa tai RMEtä.

Neste MY:n setaaniluku on 80, mikä on merkittävästi fossiilista dieseliä suurempi. Korkeampi setaaniluku tarkoittaa polttoaineen nopeampaa syttymistä, pienempiä päästöjä ja vähemmän moottorimelua. Puhdas palaminen vähentää moottorin karstoittumista merkittävästi. Neste MY on varma valinta ankarimpiinkin olosuhteisiin, ja sen säilyvyys tankissa on erinomainen.

Tällä hetkellä Neste MY:tä voi tankata seuraavilla pääkaupunkiseudun Neste-asemilla:

Neste Express Espoo Piispanmäki, Neste Espoo Olari, Neste Express Helsinki Konala, Neste Truck Helsinki Vuosaari, Neste K Vantaa Varisto, Neste Truck Vantaa Viinikkala, Neste Express Vantaa Ilmakehä.

Muualla Suomessa Neste MY:tä voi tankata:

Neste Truck Sipoo Sipoonlahti, Neste Truck Porvoo Kilpilahti, Neste Truck Porvoo Asentajantie, Neste Truck Mäntsälä Tuuliruusu, Neste Truck Hyvinkää Rekkarasti, Neste Express Turku Skanssi, Neste Truck Turku Vanha Tampereentie, Neste Truck Turku Satama Tuontiväylä,Neste Truck Naantali Luolala, Neste Express Pirkkala Linnakallio, Neste Truck Pirkkala Linnakallio ja Neste Truck Rauma Satama.

Katso tarkemmat asematiedot asemahaustamme.

Katso, kuinka Työyhteenliittymä Freeway vähensi päästöjä Nesteen uusiutuvalla dieselillä.