Neste tuntee liikkuvat ihmiset

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle erityisesti Suomen kattavimman asemaverkostonsa ansiosta. Asemiemme tavoitteena on tarjota rentouttava tauko sekä miellyttävin matka niin kuljettajalle kuin matkustajillekin.

Nesteen verkosto koostuu liikenne-, automaatti-, express- sekä raskaan kaluston D- ja Truck -asemista. Suomessa on Neste-asemia yhteensä 468 kappaletta sekä lisäksi 302 raskaankaluston Neste D ja Truck -asemaa.

Liikenneasemia ovat Neste-liikenneasemat sekä Neste K -asemat. Liikenneasemilla palvelusta vastaavat paikalliset, kokeneet Nesteen kauppiaat.

Liikenneasemaverkostosta löytyy 154 pesuasemaa sekä 223 kahvilapalveluilla varustettua asemaa. Lisäksi 27 asemallamme on sähköautoille omat latauspisteet.

Liikenneasemien ajantasaiset lounaslistat löydät parhaiten asemien omilta Facebook- tai nettisivuilta.

Usealla Neste-asemalla voit kätevästi maksaa tankkauksen mobiilisti Nesteen mobiilisovelluksen avulla. Neste-äppi kokoaa yhteen mobiilitankkauksen lisäksi asemien edut, voiteluainesuositukset sekä asemahaun, jonka avulla löydät sinua lähimmän aseman vaivatta. Sovellus on maksuton ja saat sen ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.

Pakettiauton vuokraus »

Autopesulla lisäkilometrejä »

Neste Bensis Facebookissa »

Avainlippu-tunnus Nesteen asemilla »

Neste-äppi »

Etsi lähin asemasi »