Polttoöljyt

Ylivertaisen laatunsa ansiosta Neste-polttoöljy on paras tuote paitsi maatalouskoneisiin, myös öljypoltinkäyttöön kohteissa, joissa savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, kuten suorat kuivausprosessit, kondenssikattilat, rakennuskuivaimet ja kasvihuoneet. Valitse paras ja kotimaisin. Valitse Neste.

 Suomessa jalostetut polttonesteet. Nesteen polttoöljyt jalostetaan Suomessa, 70 vuoden kokemuksella. Siksi Neste on jo vuosikymmenten ajan ollut ykkösvalinta maatalouden ammattilaisille.

 Maan paras polttonesteiden logistiikka. Nesteen asiakkaana hyödyt luotettavasta ja ripeästä logistiikkaketjusta. Paikallisten kuljetusyrittäjien toimittamat tilaukset saapuvat nopeimmillaan jo seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä. Toimitusvarmuus Nesteen polttoöljytoimituksille on lähes 100 %. Nesteen toimituksissa käytettävät säiliöautot on suunniteltu säilyttämään polttoöljy kaikissa olosuhteissa huippulaatuisena koko kuljetuksen ajan, kotitankille saakka. Porvoossa jalostettavien korkealaatuisten polttoöljyjen kehityksessä ja jalostuksessa kiinnitetään erityistä huomiota öljyjen puhtaaseen palamiseen ja korkeaan suorituskykyyn vaativimmissakin olosuhteissa. 

 Tilaukset vaivattomasti suoraan netistä. Lisäksi asiakaspalvelumme palvelee numerossa 0200 113 11.

Kevyt polttoöljy

Suomessa jalostettu Nesteen kevyt polttoöljy on puhdas ja helppokäyttöinen energianlähde. Kevyttä polttoöljyä käytetään kiinteistöjen lämmityksestä teollisuuden prosesseihin, ja työkoneista laivoihin. Korkealaatuisten polttoöljyjen kehityksessä ja jalostuksessa kiinnitetään erityistä huomiota öljyjen puhtaaseen palamiseen ja korkeaan suorituskykyyn vaativimmissakin olosuhteissa. Nesteen polttoöljyt jalostetaan Porvoon jalostamolla ja toimitetaan luotettavasti kaikkialle maahan. Polttoöljyjen kuljetuksista vastaavat paikalliset kuljetusyrittäjät. 

Nesteen polttoöljyjä toimitetaan kesä- ja talvilaatuisena.

Neste-polttoöljy -5/-15 (kesälaatu) aikavälillä 1.9.-30.4. Neste-polttoöljy -0/-7 (kesälaatu) aikavälillä 1.5.-31.8.

Rikitön Neste-lämmitysöljy -5/-15 ja -0/-7 täyttävät EN590-luokitusvaatimukset.

Neste-polttoöljy on paras tuote öljypoltinkäyttöön kohteissa, joissa savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, kuten suorat kuivausprosessit, kondenssikattilat, rakennuskuivaimet ja kasvihuoneet.

Kasvihuoneiden suorassa lämmityksessä ja hiilidioksidin tuotannossa tulee huomioida tuotteen alin sallittu säilytys- ja käyttölämpötila.

 

Neste-polttoöljy -29/-38 (talvilaatu)

Rikitön Neste-polttoöljy -29/-38 täyttää EN590-luokitusvaatimukset. Se on paras valinta erittäin kylmiin ja vaativiin käyttöolosuhteisiin öljypoltin- ja työkonekäytössä.

Työkonekäytössä talvilaatuista -29/-38 -polttoöljyä suositellaan kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää toimivuutta kovilla pakkasilla ja/tai puhtaita pakokaasuja. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -29 °C.

Hyvän kylmänkestävyytensä ansiosta Neste-polttoöljy -29/-38 säilyttää toimivuutensa myös kylmissä käyttöolosuhteissa. Sen vuoksi se soveltuu lämmityskäyttöön esimerkiksi silloin kun:

  • Säiliö sijaitsee kylmässä varastotilassa.
  • Säiliö sijaitsee ulkona maan päällä, esim. farmarisäiliöt.
  • Öljyputket ovat heikosti eristetyt tai kulkevat lämmittämättömässä tilassa.
  • Öljyn lämpötila voi säilytyksen tai käytön aikana laskea alle 0 °C.
  • Polttimessa ei ole esilämmitintä.