Arvonnan säännöt

Vähintään 2500 eurolla Ponsse Palvelukeskuksista Ponsse-öljyjä ostaneiden kesken arvotaan 500€ arvoinen Neste-polttoainelahjakortti.
Kampanja voimassa 1.4.–30.6.2020

 
Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.
Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.
Osallistumisaika
Kampanja-aika on 1.4.–30.6.2020 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan 4.8.2020. 
Palkinnot
Palkintona arvotaan 500 euron arvoinen Neste polttoainelahjakortti
Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan ostamalla Ponsse voiteluaineita tai Neste voiteluaineita ja autokemikaaleja (mm AdBlue, jäähdytinnesteet, jarrunesteet) 1.4.-30.6.2020 välisenä aikana.
Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja arvotaan tilanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.
Muut ehdot
Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 
Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Neste Markkinointi Oy