Olet täällä

Postin verkkokauppatoimitusten pakettiautot liikkuvat jatkossa Neste MY uusiutuvalla dieselillä

Hiilijalanjäljen pienentäminen onnistuu nopeiten ratkaisuilla, jotka on mahdollisimman helppo ottaa käyttöön. Postin ja Nesteen yhteistyön myötä kaikki Postin verkkokauppatoimitusten pakettiautot siirtyvät käyttämään Neste MY uusiutuvaa dieseliäTM - joka ei vaadi minkäänlaisia muutoksia kalustoon ja jonka avulla yritys voi pienentää omaa hiilijalanjälkeään jopa 90% fossiiliseen dieseliin verrattuna.

Uusien ratkaisujen hyödyntämisen lisäksi on tärkeää myös varmistaa, että asiakkaat ja yhteistyökumppanit ymmärtävät tekemäsi muutoksen arvon. Kumppanuutemme Postin ja muiden asiakkaidemme kanssa ovat esimerkkejä yhteistyöstä, jota haluamme kehittää yhä useamman suomalaisten yrityksen kanssa. Kun kerromme tarinamme yhdessä, saadaan sille aina lisää painoarvoa ja näkyvyyttä.

Oli yrityksesi sitten pieni tai iso - lähde mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta. Autamme: 

  • Pienentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä Neste MY uusiutuvalla dieselillä 
  • Viestimään investoinnistasi vastuulliseen ratkaisuun tehokkaasti sekä asiakkaille että yrityskumppaneille
  • Hyödyntämään yhteismarkkinoinnin ja viestinnän tehokkuuden
“Uusiutuvien polttoaineiden käyttö on nopein keino vähentää verkkokaupan logistiikasta syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä. Neste MY uusiutuvan dieselin valintaan vaikuttivat myös polttoaineen hyvä saatavuus, kattava raportointi raaka-aineiden alkuperästä ja vastuullisuudesta, sekä se, että Nesteen uusiutuva diesel on kotimainen innovaatio.”
Noomi Jägerhorn, Postin vastuullisuusjohtaja
Tuotteet

Neste MY uusiutuva diesel™

100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettu Neste MY on huippulaatuinen polttoaine, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin.