Neste-äppi Rallipassi -kilpailun säännöt

Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 15.7.2018 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta 75 euron arvoisia Neste Ralli 2018 Rallipasseja (arvo yhteensä 150 €) kaikkien osallistuneiden kesken.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan lataamalla Neste-äppi ja rekisteröitymällä käyttäjäksi. Tämän jälkeen edut-osiosta osallistutaan ensimmäisenä olevaan kilpailuun.

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan 16.7.2018. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 6.6.2018