Rautaista tehoa teollisuuden prosesseihin

Kotimainen teollisuus on aina nojannut raudanlujaan ammattitaitoon, tinkimättömään huippulaatuun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Sinun ja yrityksesi parasta ajatellen me Nesteellä haluamme kehittää jatkuvasti toimivampia ratkaisuja vastaten liiketoimintasi haasteisiin. Suomessa kehitettyjen tuotteiden ja palveluiden laatu sekä toimitusvarmuus takaavat liiketoimintasi sujuvuuden ottaessasi työkoneistasi tehot irti päivästä toiseen.

Tilaa voiteluaineita entistä edullisemmin kampanjahinnoilla 25.9.2017-15.10.2017 välisenä aikana. Kampanjatunnus A739.

Nesteen monipuolisesta valikoimasta nyt huipputuotteet tarjoushintaan

Teollisuuden pyörien on pyörittävä taukoamatta - voiteluaineemme ovat tarkoitettu pitkille vaihtoväleille ja ne auttavat ammattilaista kustannusten optimoinnissa. Nesteen voiteluaineisiin käytetään parhaita mineraaliöljyjä ja synteettisiä perusöljyjä. Suomessa kehitetyt laadukkaat tuotteemme varmistavat liiketoimintasi sujuvuuden nyt ja tulevaisuudessa. 

Kaikki hinnat sisältävät yritykselle vähennyskelpoisen arvonlisäveron ja lakisääteisen öljyjätemaksun.


Neste Hydrauli 32

Tuotenro: 320611

Edullinen hydrauliöljy työkoneille ympärivuotiseen käyttöön. Neste Hydrauli 32 on valmistettu tavallista mineraaliöljyä pidemmälle jalostetusta perusöljystä ja korkean suorituskyvyn takaavista lisäaineista, mitkä takaavat erinomaisen hapettumisen-, kulumisen- ja korroosionestokyvyn sekä hyvät ilman- ja vedenerottumisominaisuudet.

419,00 € (170 kg)


Neste Hydrauli 46

Tuotenro: 320711

Korkeampiviskositeettinen edullinen hydrauliöljy erityisesti raskaaseen työkone­käyttöön. Soveltuu kesäkäyttöön ja talvikäyttöön -15 asteen pakkaseen asti. Säilyttää hyvin viskositeettinsa raskaassakin käytössä.

429,00 € (170 kg)


Neste Hydrauli 32 Super

Tuotenro: 323011

Neste Hydrauli 32 Super on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu korkealaatuinen yleishydrauliöljy.  Hydrauli Super -öljyt sopivat kaikkeen hydrauliikkaan, kun hydraulijärjestelmän lämpötila on käynnistettäessä alhainen ja käytön aikana korkea.

494,00 € (170 kg)


Neste Hydrauli 46 Super

Tuotenro: 325311

Neste Hydrauli 46 Super on oikea valinta vaativaan hydrauliikkaan ja raskaaseen kesäkäyttöön. Sitä voidaan käyttää myös talvella, kun esilämmityksestä huolehditaan ja pakkasta ei ole liikaa.

504,00 € (170 kg)


Neste Paine 32

Tuotenro: 311111

Neste Paine-sarjan öljyjä käytetään teollisuuden hydraulisissa voimansiirtojärjestelmissä. Niiden lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaah­toamista vastaan. Ne sopivat käytettäviksi erilaisissa teollisuuden pumppu- ja moottorityypeissä. Muita käyttökohteita ovat vaihteistot, ilmakompressorit, sumuvoitelulaitteet yms. Täyttävät DIN 51524-2 HLP-vaatimukset.

399,00 € (170 kg)


Neste Paine 46

Tuotenro: 311911

Neste Paine-sarjan öljyjä käytetään teollisuuden hydraulisissa voimansiirtojärjestelmissä. Niiden lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaah­toamista vastaan. Ne sopivat käytettäviksi erilaisissa teollisuuden pumppu- ja moottorityypeissä. Muita käyttökohteita ovat vaihteistot, ilmakompressorit, sumuvoitelulaitteet yms. Täyttävät DIN 51524-2 HLP-vaatimukset.

404,00 € (170 kg)


Neste Allrex EP 2, kannu

Tuotenro: 702220

Neste Allrex EP -rasvat ovat suuria pintapaineita kestäviä yleisrasvoja, joiden kuormituksen kestokyky on tavallisia rasvoja parempi. Käyttölämpötila-alue kattaa korkeat ja matalat lämpötilat. Hyvä mekaaninen kestävyys ja vedensietokyky. Suoja hapettumista ja syöpymistä vastaan. Neste Allrex EP 2 soveltuu useimpiin rasvavoideltuihin kohteisiin ja myös raskaasti kuormitettuihin voitelukohteisiin, joissa esiintyy iskumaisia kuormituksia.

99,90 € (18 kg)


Toimitusehdot: Kaikki hinnat sisältävät yritykselle vähennyskelpoisen arvonlisäveron ja lakisääteisen öljyjätemaksun. Tilaus toimitetaan perille rahtivapaasti, kun se on vähintään 170 kg (1/1 astia). Alle 170 kg:n toimituksiin lisätään pientoimituslisä 40 €. Sis. alv. Leveransvillkor: Alla priser inkluderar moms som är avdragsgill för företag och lagstadgad avgift för öljeavfall. Beställningar på minst 170 kg (1/1 fat) levereras fraktfritt fram. På leveranser under 170 kg tillkommer extra expeditionsavgift 40 €. Innehåller moms.