Käytä Neste-äppiä lokakuussa ja saat Ruutu+ -edun kahdeksi viikoksi veloituksetta

Sukella suosikkisarjoihin! Ruudusta löytyvät Suomen suosituimmat viihdesisällöt. Varma viihdetakuu ja paras katselukokemus kaikilla laitteilla. Näet lempisarjasi ennen muita. Saat samalla leffat, mielenkiintoiset dokkarit ja lasten suosikkiohjelmat.

Käytä Neste-äppiä lokakuussa ja saat pääset nauttimaan Ruutu+ sisällöistä kaksi viikkoa veloituksetta! Kaikki lokakuun aikana äpillä tankanneet tai autopesun maksaneet vastaanottavat etukoodin, joka oikeuttaa sinut 2 viikon maksuttomaan tilaukseen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva, joka jatkuu kahden viikon jälkeen 12,95 €/kk. Ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa, myös ilmaisen kokeilujakson aikana.

Etukoodi toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 3.11.2022. Koodi tulee aktivoida viimeistään 23.11.2022 osoitteessa: ruutu.fi/lahjakortti

Tiesithän, että tankkausten maksaminen Neste-äpillä on nopeaa, turvallista ja mukavaa? Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset ja autopesut kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä. Sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa asemalle, valita mittari, syöttää vahvistuskoodi ja tankata. Lue lisää Neste-äpistä täältä!

 

Lataa Neste-äppi App Storesta tai Goole Play Storesta: