Säännöt: Neste Rallien "sit mennä" -musiikkivideon kuvauskisa

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste".

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

 

Osallistumisaika

Osallistumisaikaa on 23.7.2017 klo 23:59 asti.

 

Palkinto

Kilpailun palkintona arvotaan yhdelle henkilölle musiikkivideokuvauspaketti: GoPro HERO5 Black -

videokamera (arvo noin 400 €), pääsy mukaan tekemään Teflon Brothersin ”Sit mennää” -musiikkivideota ja Rallipassi Neste Ralleihin 27.-30.7. (arvo 75 EUR).

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake Neste.fi-sivuilla.

 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja maanantaina 24.7. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta vuorokauden kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

 

Vastuunvapautus

Voittajan tulee allekirjoittaa palkinnon vastaanoton yhteydessä vastuunvapautuslomake, jolla siirretään voittajalle vastuu palkinnon käyttöön ja musiikkivideon kuvaamiseen liittyen.

 

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. Kilpailuun tai sen sääntöihin tehtävistä muutoksista ilmoitetaan Neste Bensis Facebook-sivulla.

 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

 

 

Neste Markkinointi Oy

Helsingissä 20.7.2017