Skrapaa talven tankilliset -arvonnan säännöt

Kilpailunjärjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 3.11-28.11.2020. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinto
Palkintona arvotaan kaksikymmentäkuusi (26) viidenkymmenen (50) euron arvoista polttoainelahjakorttia. Joka päivä yksi osallistuja voittaa lahjakortin. Voittaja saa henkilökohtaisen vahvistusviestin voitosta rekisteröintilomakkeella ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen ja tämän jälkeen hän on oikeutettu palkintoonsa. Osallistujan vastuulla on ilmoittaa rekisteröintllomakkeella oikea ja sähköpostiosoite, jonka kautta häneen ollaan yhteydessä. Päivittäisten lahjakorttien lisäksi kampanjan päätyttyä arvotaan yksi (1) tuhannen viidensadan (1 500) euron polttoainelahjakortti kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken. Pääpalkinto arvotaan viimeistään 15.12.2020.

Kilpailuun osallistuminen

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu osoitteessa www.neste.fi/skrapaa-talven-tankilliset. Pelin voi raaputtaa kerran päivässä kampanjan ajan. 

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy
Espoossa 2.11.2020