Tankkaa Neste-äpillä maaliskuussa ja hyödynnä Supla+ -etusi

Tiesitko, että Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä? Sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa asemalle, valita mittari, syöttää vahvistuskoodi ja tankata.

Lue lisää Neste-äpistä >>

 

Nauti äänikirjoista ja podcasteista samalla kun ajat autoa! Kun tankkaat tai pesetät auton Neste-äpillä 1.3.-31.3.2022 välisenä aikana, saat Supla+ -palvelun kuukaudeksi veloituksetta. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva, joka jatkuu 1. kk:n jälkeen 14,99 €/kk. Etua ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa, myös ilmaisen kokeilujakson aikana. Vain yksi etu yhtä käyttäjää kohden.

Etukoodi toimitetaan Neste-äpin markkinointiluvallisille käyttäjille sähköpostilla 6.4.2022. Etu tulee lunastaa viimeistään 30.4.2022.

Supla+ -tilauksella saat kuunneltavaksesi suomenkieliset äänikirjat laidasta laitaan. Kuuntele Samu Haberin ja muiden viihdetähtien, business-gurujen, urheilijoiden ja alamaailman tyyppien elämäkerrat. Jännitä dekkarikuningatar Camilla Läckbergin ja kotimaisten rikoskirjailijoiden kanssa. Anna Antti Holman, Henriikka Rönkkösen ja Juha Vuorisen hauskuuttaa. Kehitä itseäsi selp-help -kirjoilla ja ota rakkaus haltuun, ole läsnä ja nuku hyvin.

Tutustu Suplaan täällä >>

 

Lataa Neste-äppi käyttöösi.